Mertenesss
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
MSI CYBORG 15 B13WFKG- 491XTR bu laptop sahibi olan birisi var mı kullanımı nasıl alınır mı?
Merhabalar bende daha 1 hafta oldu alalı 50W düşük diyorlar ama ben bir sorun yaşamadım açıkçası masaüstü sistemi olan arkadaşlar online oyun oynuyorduk onda da ama rayzen 5 ve rtx 4060 var 5060 ile 4060 arasında aşırı bir fark yok sanırım çünkü hemen hemen aynı fps değerlerini alıyoruz sadece bende bi 15 20 fps fazla oluyor o kadar hatta bazı durumlarda o bile benden fazla fps alıyor bana garip gelen bir durum oldu nedense bende aynı siz gibi cad cam ve solidwork programları için aldım laptopu onları kesinlikle açar diye düşünüyorum ben şahsen memnunum ama bazı durumlarda nedense fps olarak arkadaştan daha düşük alıyor 5060 ve İntel 13. Nesil olmasına rağmen umarım pişman olacağım bir durum olmaz alırken ekran kartı waatı hakkında bir bilgim yoktu aldıktan sonra öğrendim ki ekran kartı waatı önemli bir şeymiş yani denilen o şekilde yıllarca kullanmak gibi bir düşüncem var inşallah msi beni pişman etmez şu anlık memnunum amaMSI CYBORG 15 B13WFKG- 491XTR bu laptop sahibi olan birisi var mı kullanımı nasıl alınır mı?