🔥İndirim SAPPHIRE VATAN GECE İNDİRİMLERİ KAÇIRMA

asko56

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,272

13K'ya 8 gb da olsa sıfır kart almak için 9060 xt güzelmiş

9070xt pulse alınır mı arkadaşlar ne diyorsunuz? bu ay bi ekran kartı çözmek istiyorum. sizce başka fırsatlar beklemeli miyim? aynı şekilde bi 240hz monitör bekliyorum

9070xt pulse alınır mı arkadaşlar ne diyorsunuz? bu ay bi ekran kartı çözmek istiyorum. sizce başka fırsatlar beklemeli miyim? aynı şekilde bi 240hz monitör bekliyorum
Ben bir süredir bakiyordum çok iyi fiyat piyasa da 33-35 gidiyor.

eger taksitli alacaksan hepsiburada da 32.500 e vade farksız 10 taksitli var eger nakit alacaksan ne yap et nitro plus modelini al 33 e cidden iyi top tier kart ama pulsede kötü degil nakit alacaksan cidden iyi fiyatlar

konudan bağımsız nvidia tarafında da güzel indirim var gibi duruyor siz olsanız şu kartlardan hangisini tercih ederdiniz ?

pulse gayet güzel kart, nitro+ görünüş dışı aşırı gerekli değil. pulse'a undervolt falan da yapsan herhalde 1000 rpm bile çalışmaz fanı soğutma iyi.

konudan bağımsız nvidia tarafında da güzel indirim var gibi duruyor siz olsanız şu kartlardan hangisini tercih ederdiniz ?

bence msı hocam

42 bine 5070ti var sitede ona bir bak
1762458695930.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,533
Üyeler
184,642
Son üye
Büyüküstad
Geri