F4IRFL4Y
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,645
Selamlar Saat Almayı Düşünüyorum Cihazım Samsung S24FE Sizce Galaxy Fit 3 Alınır Mı Amacım Tam Uyumluluk Ve Ekosistem İçin Galaxy Almayı Düşünüyorum Önerir Misiniz ?
Biliyorum Amacım Akıllı Olsun Telefonla İletişimde Olayim Doğru Dürüst Çalışsın Yani O Anlamdaöncelikle bu saat sayılmaz daha çok bileklik gibi ama fiyatının hakkını veren bir ürün ben kullanıyorum 1 seneyi geçti
Mi bandlarada bakabilirsiniz hocam. Kendi uygulaması gene iyi. Ama Hangisi daha doğru ve detaylı ölçer bilemiyorum.Biliyorum Amacım Akıllı Olsun Telefonla İletişimde Olayim Doğru Dürüst Çalışsın Yani O Anlamda
whatsapp bildirimlerini arama ve mesaj bildirimlerini alıyorsun harici uygulamaların bildirimleri gelmiyor, medya kontrol standart alarm ve takvim hava durumu, egzersiz ölçümü, uyku ölçümü mevcutBiliyorum Amacım Akıllı Olsun Telefonla İletişimde Olayim Doğru Dürüst Çalışsın Yani O Anlamda
Ekosisteme Girmek İstiyorum Kaliteli Olsun İstiyorum KankaMi bandlarada bakabilirsiniz hocam. Kendi uygulaması gene iyi. Ama Hangisi daha doğru ve detaylı ölçer bilemiyorum.
Anladımwhatsapp bildirimlerini arama ve mesaj bildirimlerini alıyorsun harici uygulamaların bildirimleri gelmiyor, medya kontrol standart alarm ve takvim hava durumu, egzersiz ölçümü, uyku ölçümü mevcut
İnstagramda Mı?whatsapp bildirimlerini arama ve mesaj bildirimlerini alıyorsun harici uygulamaların bildirimleri gelmiyor, medya kontrol standart alarm ve takvim hava durumu, egzersiz ölçümü, uyku ölçümü mevcut
evet, instagram bildirimlerini almıyorumEkosisteme Girmek İstiyorum Kaliteli Olsun İstiyorum Kanka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anladım
İnstagramda Mı?
Hocam buds 3 ile buds 3 pro arasında devasa fark varmıdır çünkü 2 kat fiyat farkı var bide sizce samsung s25 ultram var sizce kulaklık ne alabilriimöncelikle bu saat sayılmaz daha çok bileklik gibi ama fiyatının hakkını veren bir ürün ben kullanıyorum 1 seneyi geçti
Saatte samsung olunca ekstra bir özellik oluyor mu tam bilmiyorum. Ama xiaomininde uygulamasından birçok şeyi yapabiliyorsun. Farkları kalmıyor pek. Bende mi band 6 var hala sıkıntısız sorunsuz kullanıyorum. Mi band 8 de deneyimledim o daha güzel ama şimdi 10 çıktı. Gerçi baktımda şimdi çokta bir farkları yok. Gönlünüz hangisini isterse onu alın. İkiside güzel. Samsung daha iyi olurmuş dediğiniz gibi aslında.Ekosisteme Girmek İstiyorum Kaliteli Olsun İstiyorum Kanka
Anladım
İnstagramda Mı?
1699 TL'ye Değer Mi Beyaz Mı Siyah Mı?evet, instagram bildirimlerini almıyorum
Bizim Emeklerin Boşa Gidip Kabullenme İşiSaatte samsung olunca ekstra bir özellik oluyor mu tam bilmiyorum. Ama xiaomininde uygulamasından birçok şeyi yapabiliyorsun. Farkları kalmıyor pek. Bende mi band 6 var hala sıkıntısız sorunsuz kullanıyorum. Mi band 8 de deneyimledim o daha güzel ama şimdi 10 çıktı. Gerçi baktımda şimdi çokta bir farkları yok. Gönlünüz hangisini isterse onu alın. İkiside güzel. Samsung daha iyi olurmuş dediğiniz gibi aslında.
Samsung Galaxy Fit3 - Xiaomi Smart Band 10 Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy Fit3 - Xiaomi Smart Band 10 özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Hocam buds 3 ile buds 3 pro arasında devasa fark varmıdır çünkü 2 kat fiyat farkı var bide sizce samsung s25 ultram var sizce kulaklık ne alabilriim
Karşılaştırdıktan sonra öyle oldu bir tık.1699 TL'ye Değer Mi Beyaz Mı Siyah Mı?
Bizim Emeklerin Boşa Gidip Kabullenme İşi
Kanka![]()
Samsung Galaxy Buds3 vs Samsung Galaxy Buds3 Pro : Aralarındaki fark nedir?
Samsung Galaxy Buds3 Pro ile Samsung Galaxy Buds3 arasındaki fark nedir? Genel performanslarını ve kablosuz kulaklıklar sıralamasında hangisinin daha iyi olduğunu öğrenin.versus.com
Farkları var biraz ama en büyük fark biri silikonlu biri silikonsuz. Kulağınıza hangisi iyi olursa onu alın. Silikonsuzun dezavantajı dışarıya ses verir ve içeriye ses alır. Silikonlu ise silikonsuz kadar rahat olmaz ama sesi kesiceğinden daha iyi bir kalite alırsınız. Birde esas Amaç ne olcak? Ne sıklıkla kullanacaksınız bunlarda önemli. Çok sık ve müzik dinlemek içinse pro alınabilir ama arada ise o kadar fiyat farkına gerek yok bence.
Karşılaştırdıktan sonra öyle oldu bir tık.![]()
Xiaomi Redmi Watch 5 Active SilverKanka
Hocam sık kullanıyorum dışarıya çokmu verir ses veya içeriye çok mu olur bildiğim kadarıyla ikisindede yapay zeka fln var![]()
Samsung Galaxy Buds3 vs Samsung Galaxy Buds3 Pro : Aralarındaki fark nedir?
Samsung Galaxy Buds3 Pro ile Samsung Galaxy Buds3 arasındaki fark nedir? Genel performanslarını ve kablosuz kulaklıklar sıralamasında hangisinin daha iyi olduğunu öğrenin.versus.com
Farkları var biraz ama en büyük fark biri silikonlu biri silikonsuz. Kulağınıza hangisi iyi olursa onu alın. Silikonsuzun dezavantajı dışarıya ses verir ve içeriye ses alır. Silikonlu ise silikonsuz kadar rahat olmaz ama sesi kesiceğinden daha iyi bir kalite alırsınız. Birde esas Amaç ne olcak? Ne sıklıkla kullanacaksınız bunlarda önemli. Çok sık ve müzik dinlemek içinse pro alınabilir ama arada ise o kadar fiyat farkına gerek yok bence.
Karşılaştırdıktan sonra öyle oldu bir tık.![]()