Hangi oyuncu koltuğunu almalıyım?

Vedat2482

80+
Reaksiyon skoru
0
Boyum 190cm, kilom da 95kg. İzmirde yaşıyorum yani hava yazın aşırı sıcak ve nemli. Kasım indirimlerinden taksitle oyuncu koltuğu alacağım 5 model baktım 5'i de benzer fiyatta ama ama hangisi daha iyi bilmiyorum.

Hawk Gaming Chair Fab V4 Kumaş Oyuncu Koltuğu
xDrive 15'li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kumaş Gri
xDrive Sancak Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kırmızı Siyah
xDrive Toryum Oyuncu Koltuğu Kırmızı/Siyah
xDrive 15'li Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kırmızı Siyah

Bu oyuncu koltuğu meselesi ne olacak bilmiyorum. Herkes bir şeylerden şikayetçi. 2 aydır araştırıyorum işin içinden çıkamadım.

xDrive 15li plus tabii ki

Ben bunlardan Hawk v4 aldım. aslında 2. el aldım 2021 yılında alınmış. Buna rağmen temiz kullanıldı ve şuan ben kullanıyorum koltuk rahat bel yastığı belki sıkabilir bir süre sonra 120+ kilo olmama rağmen koltuk hiç zorlama yapmıyor hatta uyuya kaldığım zamanlar oldu

Neden, ne farkı var diğer modellere göre daha iyi olarak?
Sancak modeli hakkında fikrim yok fakat Toryumdan malzeme kalitesi olarak daha iyi ayrıca hawk fab serisinden de oturak olarak çökme şikayetlerini çok duydum 1 senedir 15li plus kullanıyorum

Ben bunlardan Hawk v4 aldım. aslında 2. el aldım 2021 yılında alınmış. Buna rağmen temiz kullanıldı ve şuan ben kullanıyorum koltuk rahat bel yastığı belki sıkabilir bir süre sonra 120+ kilo olmama rağmen koltuk hiç zorlama yapmıyor hatta uyuya kaldığım zamanlar oldu
bende 110 kiloyum hocam sıkıntı yapmıyor değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sancak modeli hakkında fikrim yok fakat Toryumdan malzeme kalitesi olarak daha iyi ayrıca hawk fab serisinden de oturak olarak çökme şikayetlerini çok duydum 1 senedir 15li plus kullanıyorum
hocam bu arada future black şuanda 10k fark vermeye değermi

Future serisini bilmiyorum hocam ama Fabdan iyi olduğunu duydum o yüzden 15li plus ile Fab serisini karşılaştırıyorum Future serisi hakkında o yüzden yorum yapamayacağım

Bana bir şey olmadı hocam belki paran varsa hawkın bi tık daha üst modeli var oturma kısmı daha dolgun o yüzden uzun kullanımda sönmez. Tabii bu beni rahatsız etmiyor. Başta bende önyargılıydım hawka ama pek fazla seçeneğim yoktu. Sonuç olarak memnunum ama keşke bu sırt yastıkları daha iyi olsaydı.

boyum 189-190 civarı, sorun yaşar mıyım sırt kısmında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,341
Üyeler
184,296
Son üye
DanDanBamBam
Geri