Arkadaş az önce paylaştı, bunu al bence. Ben V9 Pro olanı kullanıyorumAlıntıyı görüntüle Gaminggecesi indirimiyle 2600 gozukuyor alınır mı? ?
Sırasıyla şu şekilde hocam;Ülkemize ne kadar çok marka girerse o kadar rekaber olur.
V9 Pro olanını kullanıyorum, memnunum.
Müzik için ekolayzer ayarını paylaşabilir misin?
Kullanıyorum fakat kablolu kulaklık sıkmaya başladı artık bence bu bütçede kablousz almak daha mantıklıAlıntıyı görüntüle Gaminggecesi indirimiyle 2600 gozukuyor alınır mı? ?
Hocam v9 pro nasıl gecıkme vs. Varmı bende düşünüyorumArkadaş az önce paylaştı, bunu al bence. Ben V9 Pro olanı kullanıyorum
Sırasıyla şu şekilde hocam;Ülkemize ne kadar çok marka girerse o kadar rekaber olur.
V9 Pro olanını kullanıyorum, memnunum.
Müzik için ekolayzer ayarını paylaşabilir misin?
9,6,3,0,1,1,-1,3,4,5
Ben kulaklığı değiştirerek çözüm buldum, konuya eklememisim, en son bir daha garantiye gönderdim sıfır geldi, sıfırı gelince sattım 2. Elden hemen corsair void elite wirelles buldum bedavan ucuza ona çöktüm@MamiKK hocamın iyi anıları olmayan bir kulaklıktır.
! İLK OLARAK, ALMAYIN veya ALDIRTMAYIN !
Nedenlerine gelicek olursak öncelikle 2023 Mart ayında MediaMarkt tan aldım.
İlk aylar herhangi bir sorun yoktu tek rahatsız olduğum konu konforu sıfırdı, kulağım rahat değildi ve çok terletiyordu.
3. Ayda ilk sıkıntımı yaşadım ve genel bir problem olan vida gevşemesi yüzünden kulaklık resmen parçalara ayrılıyordu.
Garantiye gönderdim #1
8. Ayda ise kulaklığımın sol tekinden cızırtılı sesler ve mikrofonundada aynı şekilde cızırtılı sesleri fark ettim, bazen sesler hiç gelip gitmiyordu.
Garantiye gönderdim #2...
- MamiKK
- Cevaplar: 16
- Forum: Kulaklık, Mikrofon
En iyi çözümü bulmuşsunuz hocam hali hazırda V2X kullanıyorum değişmem gerekirse 2k bütçe civarlarına maksimum maksimum 3k 3.5k civarına ne önerirsiniz pekiBen kulaklığı değiştirerek çözüm buldum, konuya eklememisim, en son bir daha garantiye gönderdim sıfır geldi, sıfırı gelince sattım 2. Elden hemen corsair void elite wirelles buldum bedavan ucuza ona çöktüm