IG11
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
- Bütçe
- 6500
Merhabalar, yaklaşık 6 yıldır Asus Rog Strix 2.4g kullanıcısıyım. Kulaklıktan memnunum ve halen sıkıntısız bir şekilde çalışıyor fakat pedleri deri olduğundan tamamen döküldü ve sağ pedin süngerinin bir kısmı gözüküyor. Yani eskidi kısacası. Bu kulaklığa uygun ped aradım fakat bulamadım. Bundan dolayı kulaklık almayı düşünüyorum. Genel olarak oyun için kullanacağım.
Sizce hangi modeli tercih etmeliyim?
1.
Hyperx Cloud Iıı S – Çoklu Platform Için Kablosuz Oyun Kulaklığı, 2,4 Ghz, Bluetooth, 120 Saate Kadar Pil Ömrü 2,4 Ghz / 200 Saat Bluetooth, 53 mm Açı Sürücüler, Çıkarılabilir Mikrofon – Siyah
2. Logitech G733
3. Corsair HS80
4. Steelseries Arctis Nova 7
www.itopya.com
5. Asus Rog Pelta
m.n11.com
Aklımda bu modeller var. Eğer daha farklı bir öneriniz varsa sevinirim.
Sizce hangi modeli tercih etmeliyim?
1.
Hyperx Cloud Iıı S – Çoklu Platform Için Kablosuz Oyun Kulaklığı, 2,4 Ghz, Bluetooth, 120 Saate Kadar Pil Ömrü 2,4 Ghz / 200 Saat Bluetooth, 53 mm Açı Sürücüler, Çıkarılabilir Mikrofon – Siyah
2. Logitech G733
Logitech G G733 LIGHTSPEED Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı, LIGHTSYNC RGB, Blue Voice Mikrofon, Askılı Kafa Bandı, PRO-G Ses Sürücüleri, 29 Saat Pil Ömrü, Lila : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Logitech G G733 LIGHTSPEED Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı, LIGHTSYNC RGB, Blue Voice Mikrofon, Askılı Kafa Bandı, PRO-G Ses Sürücüleri, 29 Saat Pil Ömrü, Lila : Amazon.com.tr: Bilgisayar
amzn.eu
3. Corsair HS80
4. Steelseries Arctis Nova 7
Steelseries Arctis Nova 7 Kablosuz Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA
Steelseries Arctis Nova 7 Kablosuz Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile SSH61553 ITOPYA'da
5. Asus Rog Pelta
Asus ROG Pelta Kablosuz RGB Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Asus ROG Pelta Kablosuz RGB Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
m.n11.com
Aklımda bu modeller var. Eğer daha farklı bir öneriniz varsa sevinirim.
Son düzenleme: