Öneri Oyun için kulaklık önerisi

IG11

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
6500
Merhabalar, yaklaşık 6 yıldır Asus Rog Strix 2.4g kullanıcısıyım. Kulaklıktan memnunum ve halen sıkıntısız bir şekilde çalışıyor fakat pedleri deri olduğundan tamamen döküldü ve sağ pedin süngerinin bir kısmı gözüküyor. Yani eskidi kısacası. Bu kulaklığa uygun ped aradım fakat bulamadım. Bundan dolayı kulaklık almayı düşünüyorum. Genel olarak oyun için kullanacağım.

Sizce hangi modeli tercih etmeliyim?

1.
Hyperx Cloud Iıı S – Çoklu Platform Için Kablosuz Oyun Kulaklığı, 2,4 Ghz, Bluetooth, 120 Saate Kadar Pil Ömrü 2,4 Ghz / 200 Saat Bluetooth, 53 mm Açı Sürücüler, Çıkarılabilir Mikrofon – Siyah

2. Logitech G733

3. Corsair HS80

4. Steelseries Arctis Nova 7

5. Asus Rog Pelta

Aklımda bu modeller var. Eğer daha farklı bir öneriniz varsa sevinirim.

Son düzenleme:
indirime girerse kasımda hs80 max almanı öneririm hayatımda kullandığım en iyisi. cs de fps moduna ayarlıyorsun. öyle sesleri duyuyorum ki adamlar markasını soruyor :d. ekstradan çok müzik dinleyen birisi değildim. kulaklığı alana kadar. resmen müziği sevdirdi kendine has özel bas ayarı yaptırıyor. daha iyisi bu fiyatlara gelmez imkansız

indirime girerse kasımda hs80 max almanı öneririm hayatımda kullandığım en iyisi. cs de fps moduna ayarlıyorsun. öyle sesleri duyuyorum ki adamlar markasını soruyor :d. ekstradan çok müzik dinleyen birisi değildim. kulaklığı alana kadar. resmen müziği sevdirdi kendine has özel bas ayarı yaptırıyor. daha iyisi bu fiyatlara gelmez imkansız
Şu an 7700’ e var daha düşer mi yoksa alınır mı bu fiyattan. https://amzn.eu/d/fLYyAlY

knk o kulaklığın bütün olayı dolby atmosda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dolby atmos microsoft storede alıp herhangi bir kulaklığıda bu şekle getirebilirsiniz

knk o kulaklığın bütün olayı dolby atmosda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dolby atmos microsoft storede alıp herhangi bir kulaklığıda bu şekle getirebilirsiniz
o kulaklık dolby atmos olmadan kullanıyorum. 1 aylık mı ne ücretsiz veriyor diğer zamanlar onu kullanamıyorsun. kendi özelliğğinde var ayarları.

merak ettiğim bir kulaklık fakat mikrofon tarzından dolayı uzak duruyorum
evet mic biraz kaba duruyor ama açıkcası sağlam diğerşeri gibi kopma yapmıyor uzun kullanımda. Ayrıca ses iletimi konusunda da stüdyo kalitesinde. bence alıpta memnun olmayan yok. zamanında indirimde çok övüldü

evet mic biraz kaba duruyor ama açıkcası sağlam diğerşeri gibi kopma yapmıyor uzun kullanımda. Ayrıca ses iletimi konusunda da stüdyo kalitesinde. bence alıpta memnun olmayan yok. zamanında indirimde çok övüldü
knk ben tak çıkar mikrofon seviyorum ondan pek cezbetmedi ama dolby atmosu denemek isterdim bu kulaklıkta

Merhabalar, yaklaşık 6 yıldır Asus Rog Strix 2.4g kullanıcısıyım. Kulaklıktan memnunum ve halen sıkıntısız bir şekilde çalışıyor fakat pedleri deri olduğundan tamamen döküldü ve sağ pedin süngerinin bir kısmı gözüküyor. Yani eskidi kısacası. Bu kulaklığa uygun ped aradım fakat bulamadım. Bundan dolayı kulaklık almayı düşünüyorum. Genel olarak oyun için kullanacağım.

Sizce hangi modeli tercih etmeliyim?

1.
Hyperx Cloud Iıı S – Çoklu Platform Için Kablosuz Oyun Kulaklığı, 2,4 Ghz, Bluetooth, 120 Saate Kadar Pil Ömrü 2,4 Ghz / 200 Saat Bluetooth, 53 mm Açı Sürücüler, Çıkarılabilir Mikrofon – Siyah

2. Logitech G733

3. Corsair HS80

4. Steelseries Arctis Nova 7

5. Asus Rog Pelta

Aklımda bu modeller var. Eğer daha farklı bir öneriniz varsa sevinirim.

bunu kullanıyorum memnunum mikrofonu vs de iş görüyor @jombo mikrofon iş görüyor dimi la

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,095
Üyeler
184,570
Son üye
gabcob
Geri