Yeni Yönetmeliğe Uygun Bisiklet Ekipmanları Önerisi

Eldivenin bisiklete zorunlu olmadığına dair ikna edin beni.

Ekler

• 1000027513.webp
    1000027513.webp
    36.2 KB · Hit: 15
Hocam genel amacına uygun bir ürün olduğunu ama sadece - olarak güneşli havalarda camı beyaz olduğu için sıkıntı çıkarabilir
Onun haricinde güzel zaten güneşe karşı sürmeyeceğimize göre iş yapar yani

zorunlu değil. gördüğünüz haberler yasa çıkmadan önce yapılmış yanlış haberler

Çabuk ikna oldum ama direnemeden.
ben yasadan dolayı değil yarış bisikleti kullandığımdan dolayı eldiven takıyorum bisiklet binerken
jelli eldivenler özellikle süspansiyonu olmayan bisikletlerde şart yoksa aşırı konforsuz oluyor.
1762692095796.webp

Çabuk ikna oldum ama direnemeden.
1. sayfada gemina sordum fotoğrafı ekli okursanız yapay zeka da cevap veriyor
hem bazen haber kanallarının saçma span yerlere çektikleri için konuları yanlıiş anlaşılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@ghnn bisiklet marka modeliniz nedir acaba

1. sayfada gemina sordum fotoğrafı ekli okursanız yapay zeka da cevap veriyor
hem bazen haber kanallarının saçma span yerlere çektikleri için konuları yanlıiş anlaşılıyor

@ghnn bisiklet marka modeliniz nedir acaba
btwin ultra 900 af

Bu arada mont ve ayakkabı kaldı benim ekipmanlardan. Dizlik alacağım motorla birlikte mağazadan. Mont ve ayakkabı ise 100 kere deseniz bile gerekli diye farkındayım ama yapabileceğim bir şey yok bu konuda bütçe çıkmıyor ona. Yılbaşından önce zam gelmesin diye istediğim modeli almak istiyorum :) Rodajında çok yavaş giderek idare edeceğiz artık.

4279.webp

Hocam genel amacına uygun bir ürün olduğunu ama sadece - olarak güneşli havalarda camı beyaz olduğu için sıkıntı çıkarabilir
Onun haricinde güzel zaten güneşe karşı sürmeyeceğimize göre iş yapar yani
Hocam Güneşte'de Sürecem Ama Ben Hem Gece Hem Sabah Takabileceğim bir şey Arıyordum Bu Sabah da İş Yapamz Mı UV Koruması Varmış

4279.webp

Hocam Güneşte'de Sürecem Ama Ben Hem Gece Hem Sabah Takabileceğim bir şey Arıyordum Bu Sabah da İş Yapamz Mı UV Koruması Varmış
4280.webp

btwin ultra 900 af
aaa çok güzel bisiklet idi bir ara bende düşündüm ama şehir içi kullandığım için vaz geçtim
o yüzden carraro big 2712 deore almıştım :)
Bende Atayim Birazdan Bakın Modelimi Bilmiyorum :D

Alıntıyı görüntüle

hocam uv korumasına sahip uv ışınlarını bloke eder diyor ama güneş ışınlarını geçirir gözünü kamaştırır yinede güneş gözlüğü gibi alman lazım ama o zaman da güneş olamadığı zaman siyah cam sıkıntı ypacak o zaman birde siyah camlı alman lazım beyaz cam lı aldığın için

https://www.decathlon.com.tr/p/dag-...ori-gri-st-100/_/R-p-11798?mc=8118521&c=SİYAH
GÜNEŞLİ HAVA SÜrüşleri için yine böyle alman gerekioyr

hocam uv korumasına sahip uv ışınlarını bloke eder diyor ama güneş ışınlarını geçirir gözünü kamaştırır yinede güneş gözlüğü gibi alman lazım ama o zaman da güneş olamadığı zaman siyah cam sıkıntı ypacak o zaman birde siyah camlı alman lazım beyaz cam lı aldığın için

https://www.decathlon.com.tr/p/dag-bisikleti-gozlugu-3-kategori-gri-st-100/_/R-p-11798?mc=8118521&c=SİYAH
Anladim Beyaz Olanını Aldım Ben Hem Yasaya Uymak İçin Aldım Hem Tozdan Vb Korusun Diye Güneş Çok Önemli Değil Hocam

https://www.decathlon.com.tr/p/dag-bisikleti-gozlugu-3-kategori-gri-st-100/_/R-p-11798?mc=8118521&c=SİYAH
Şimdi Tekrar Gidiyorum Senin Siyah Olarak Attığını Almaya :D

Geri