zorunlu değil. gördüğünüz haberler yasa çıkmadan önce yapılmış yanlış haberlerEldivenin bisiklete zorunlu olmadığına dair ikna edin beni.
www.trthaber.com
Çabuk ikna oldum ama direnemeden.zorunlu değil. gördüğünüz haberler yasa çıkmadan önce yapılmış yanlış haberler
![]()
'Koruyucu eldiven' zorunluluğu bisikletleri kapsamıyor
EGM, motosiklet sürücülerinin ve yolcuların TS EN 13594 standardına uygun koruyucu eldiven takmalarının zorunlu hale geldiğini ancak bu zorunluluğun bisiklet ve motorlu bisiklet (moped) cinsi araçları kapsamadığını duyurdu.www.trthaber.com
ben yasadan dolayı değil yarış bisikleti kullandığımdan dolayı eldiven takıyorum bisiklet binerkenÇabuk ikna oldum ama direnemeden.
1. sayfada gemina sordum fotoğrafı ekli okursanız yapay zeka da cevap veriyorÇabuk ikna oldum ama direnemeden.
btwin ultra 900 af1. sayfada gemina sordum fotoğrafı ekli okursanız yapay zeka da cevap veriyor
hem bazen haber kanallarının saçma span yerlere çektikleri için konuları yanlıiş anlaşılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@ghnn bisiklet marka modeliniz nedir acaba
aaa çok güzel bisiklet idi bir ara bende düşündüm ama şehir içi kullandığım için vaz geçtimbtwin ultra 900 af
Eldivenin bisiklete zorunlu olmadığına dair ikna edin beni.
Hocam Güneşte'de Sürecem Ama Ben Hem Gece Hem Sabah Takabileceğim bir şey Arıyordum Bu Sabah da İş Yapamz Mı UV Koruması VarmışHocam genel amacına uygun bir ürün olduğunu ama sadece - olarak güneşli havalarda camı beyaz olduğu için sıkıntı çıkarabilir
Onun haricinde güzel zaten güneşe karşı sürmeyeceğimize göre iş yapar yani
T.C. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü - 04.11.2025 Tarihli Basın Açıklaması
Karayolları Trafik Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 4 Kasım 2025 tarihli ve 33067 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanmıştır. Bu çerçevede, Yönetmeliğin "Sürücülerin ve Yolcuların Koruyucu Tertibat Kullanma Mecburiyeti" başlıklı 150. maddesinde değişikliğe gidilmiştir.www.egm.gov.tr
![]()
Hocam Güneşte'de Sürecem Ama Ben Hem Gece Hem Sabah Takabileceğim bir şey Arıyordum Bu Sabah da İş Yapamz Mı UV Koruması Varmış
btwin ultra 900 af
Bende Atayim Birazdan Bakın Modelimi Bilmiyorumaaa çok güzel bisiklet idi bir ara bende düşündüm ama şehir içi kullandığım için vaz geçtim
o yüzden carraro big 2712 deore almıştım![]()
hocam uv korumasına sahip uv ışınlarını bloke eder diyor ama güneş ışınlarını geçirir gözünü kamaştırır yinede güneş gözlüğü gibi alman lazım ama o zaman da güneş olamadığı zaman siyah cam sıkıntı ypacak o zaman birde siyah camlı alman lazım beyaz cam lı aldığın içinT.C. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü - 04.11.2025 Tarihli Basın Açıklaması
Karayolları Trafik Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 4 Kasım 2025 tarihli ve 33067 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanmıştır. Bu çerçevede, Yönetmeliğin "Sürücülerin ve Yolcuların Koruyucu Tertibat Kullanma Mecburiyeti" başlıklı 150. maddesinde değişikliğe gidilmiştir.www.egm.gov.tr
Alıntıyı görüntüle
Hocam Güneşte'de Sürecem Ama Ben Hem Gece Hem Sabah Takabileceğim bir şey Arıyordum Bu Sabah da İş Yapamz Mı UV Koruması Varmış
Anladim Beyaz Olanını Aldım Ben Hem Yasaya Uymak İçin Aldım Hem Tozdan Vb Korusun Diye Güneş Çok Önemli Değil Hocamhocam uv korumasına sahip uv ışınlarını bloke eder diyor ama güneş ışınlarını geçirir gözünü kamaştırır yinede güneş gözlüğü gibi alman lazım ama o zaman da güneş olamadığı zaman siyah cam sıkıntı ypacak o zaman birde siyah camlı alman lazım beyaz cam lı aldığın için
https://www.decathlon.com.tr/p/dag-bisikleti-gozlugu-3-kategori-gri-st-100/_/R-p-11798?mc=8118521&c=SİYAH
GÜNEŞLİ HAVA SÜrüşleri için yine böyle alman gerekioyr
Şimdi Tekrar Gidiyorum Senin Siyah Olarak Attığını Almayahocam uv korumasına sahip uv ışınlarını bloke eder diyor ama güneş ışınlarını geçirir gözünü kamaştırır yinede güneş gözlüğü gibi alman lazım ama o zaman da güneş olamadığı zaman siyah cam sıkıntı ypacak o zaman birde siyah camlı alman lazım beyaz cam lı aldığın için
https://www.decathlon.com.tr/p/dag-bisikleti-gozlugu-3-kategori-gri-st-100/_/R-p-11798?mc=8118521&c=SİYAH
GÜNEŞLİ HAVA SÜrüşleri için yine böyle alman gerekioyr