SeNNurki
80+
- Reaksiyon skoru
- 122
diğer tüm sitelerin oranları komisyonları yüksek oluyor veya pazarları pek geniş olmuyor yaklaşık 3 4 yıldır ara ara al/sat yapıyorum (size üste dediğimde bu nakit isteyen biri ucuza kurar baya alırsın ondan nakit ile sonra pahalıya veya steamde satıp bakiye olarakta kullanabilirsin ) cs float totalde %5.5 gibi kendi komisyonunu alıyor bizde başkaları alsın diye %15-20 indirim yapıp satıyoruz global olarak büyük bir site diye pazarı baya büyük -en büyüklerinden- item satıştanda / byno satabilirsin ama çok uzun süre bekleyebilirsin (bize satları ölüdür) bende uzun süredir yapmıyordum geçen çarşamba 75 e yakaladım bu bıçı bakiyede birikmişti fiyatı 100 civarı seyrediyorBıçak kalsın hocam ya ilk defa aldım hayatımda bıçağı 2 hafta önce. Sadece kar edenlere imreniyorum o kadar. Ufak tefek bir kar beklentim var o kadar. Amacım bir üst bıçak almak ya da skinleri yükseltmek. Öyle burada deli gibi para kazanıp kar edeyim değildi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anladım hocam haklısınız şimdi anladım. Bynogame gibi sitelerden de satamıyor musunuz? Orada komisyon çok mu?