Soru saçma. İsrail’i destekleyen insan değildir. “Filistin meselesi beni ilgilendirmez.” diyebilir ama “İsrail yaptıklarında sonuna kadar haklıdır, destekliyorum.” diyen kişi insan olamaz; kansız, canidir.Filistin'imi yoksa İsrail'i mi destekliyorsunuz? Ve neden
Yani sen iPhone kullanarak Kola içerek cani oluyorsun? Bunu engelleyemeyizSoru saçma. İsrail’i destekleyen insan değildir. “Filistin meselesi beni ilgilendirmez.” diyebilir ama “İsrail yaptıklarında sonuna kadar haklıdır, destekliyorum.” diyen kişi insan olamaz; kansız, canidir
Bu ne saçma sapan bir soru hocam?Filistin'imi yoksa İsrail'i mi destekliyorsunuz? Ve neden
Hocam merak ettimBu ne saçma sapan bir soru hocam?
Yani biri çıkıp İsrail dese ne olacak Filistin dese ne olacak?Hocam merak ettim
Hocam fikirlerini merak ettim Bide sen kimi tutuyonYani biri çıkıp İsrail dese ne olacak Filistin dese ne olacak?
Maç mı kral bu sen kimi tutuyon diyo bi de. Bence İsrail üst tura çıkar Filistin bu sene kümeye düşmese iyidir.Hocam fikirlerini merak ettim Bide sen kimi tutuyon
Bencedeİsrail i destekleyenin olduğunu düşünmüyorum, olsa bile buraya yazacağını düşünmüyorum.
Hocam kimi tutuyon sen merak ettim sadeceMaç mı kral bu sen kimi tutuyon diyo bi de. Bence İsrail üst tura çıkar Filistin bu sene kümeye düşmese iyidir.
HizbullahcıyımBencede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam kimi tutuyon sen merak ettim sadece
Terör örgütü olan mıHizbullahcıyım
Kardeşim benim, zihinsel problemlerin mi var? Ortada bir taraf olma durumu yok. Soykırıma uğrayan insanlar ve soykırım uygulayan bir devlet var. Sen böyle şeyleri merak etme git derslerine çalış.Hocam kimi tutuyon sen merak ettim sadece