36ya ıphone 16e aldım sızce mantıklı mı?

öyle tabi aferin
neye aferin diyon sizler kötüleyeceksiniz youtube kötüleyecek cihazın fiyatı düşücek bizlerde kelepire çekecez cihazı ki öylede oldu piyasa kötüledigi telefon alan herkes tüm yorumlar pozitif tr de tutmadıgı için fiyatı çok düşük üstüne takas destegi ile bedavanın bedavasına geldi millete

s25 fe ve honor 400 proda alınabiliyor bu rakamlara sizler ne önerirsiniz?
s25 desen s25 derdim de bu cihazlar arasında 16e derdim
Ben bugün gördüm de ısınamadım cihaza(16e dahil hiçbir iPhone a (17 güzeldi ama)) s23 fe den devam ediceğim daha iyi fırsat bulana kadar

36k ya 16e gayet makul. İyi bir güncelleme diyebilirim. Ben de böyle bir güncelleme yapmayı düşünüyorum ama ne zaman artık orası meçhul.

neye aferin diyon sizler kötüleyeceksiniz youtube kötüleyecek cihazın fiyatı düşücek bizlerde kelepire çekecez cihazı ki öylede oldu piyasa kötüledigi telefon alan herkes tüm yorumlar pozitif tr de tutmadıgı için fiyatı çok düşük üstüne takas destegi ile bedavanın bedavasına geldi millete
Kardeşim bom boş dedim cihaz 36 bin TL ye 60 Hz ekran 20 W şarj ve 3300 mAh pil sunuyor. 2025 yılındayız, orta segment Android’lerde bile 120 Hz 80 W şarj, 4000 mAh pil var.Ben kötü demedim, fiyatına göre boş dedim. Aradaki farkı anlamak için Apple fanı olmaman yeterli. Marka değil, özellik konuşuyoruz

Kardeşim bom boş dedim cihaz 36 bin TL ye 60 Hz ekran 20 W şarj ve 3300 mAh pil sunuyor. 2025 yılındayız, orta segment Android’lerde bile 120 Hz 80 W şarj, 4000 mAh pil var.Ben kötü demedim, fiyatına göre boş dedim. Aradaki farkı anlamak için Apple fanı olmaman yeterli. Marka değil, özellik konuşuyoruz
pil 3300 degil kral 4005 mah ram 8 gb işlemci iphone 16 işlemcisi

her neyse de kamera yönünden çok yetersiz bence parasını hak etmiyor
Bence kullanmadığınız için öyle diyorsunuz bende aynı durumdaydım ama ürünü takas desteği ile aldım hiçde öyle denildiği gibi bir ürün değil gayet güzel memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,237
Üyeler
184,419
Son üye
SuffleFF
Geri