RAGEBAİT sonrası masaya yumruk atınca pc donuyor

hamzaaaaa

80+
Reaksiyon skoru
46
beyler sinirden masaya yumruk atınca pc donuyor ssd çalışmıyor acaba ssd demi sorun var yoksa anakarttamı
yada temazssızlıkmı var anlamadım ama yanıp sonen kırmızı ışık gidiyor bir daha yanmıyor pc 5 10 dk kapalı bekledikten sonra kendine geliyor

beyler sinirden masaya yumruk atınca pc donuyor ssd çalışmıyor acaba ssd demi sorun var yoksa anakarttamı
yada temazssızlıkmı var anlamadım ama yanıp sonen kırmızı ışık gidiyor bir daha yanmıyor pc 5 10 dk kapalı bekledikten sonra kendine geliyor
RAM'leri kontrol et. Gerekirse ekstra baskı uygula üstlerinden. Bende de aynı durum mevcuttu. RAM'ler slota tam girmeyince olabiliyor.

RAM'leri kontrol et. Gerekirse ekstra baskı uygula üstlerinden. Bende de aynı durum mevcuttu. RAM'ler slota tam girmeyince olabiliyor.
Vurunca ramleri yerinden oynatıyorsun muhtemelen
beyler ssd gidiyor ama ramle ne alakası varki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyler ssd gidiyor ama ramle ne alakası varki
hatta bazen kendi kendine oluyor durup dururken

SSD nasıl gidiyor?
knk pcnin üzerinde iki tane ışık var biri mavi biri kırmızı mavi olan pc nin calıştıgı anlamına geliyor kırmızı olan ise ssd nin çalıştığı anlamına geliyor tabi yanlış bilmiyosam yumruk tan sonra kırmızı gidiyor

oncelikle sakin oluyorsun ve sinirlendigin an arkanda gardrop varsa oraya dogru bi yumruk salliyorsun dikkat et ustunde ekipman kutulari vs varsa kafana dusebilir sahsen deneyimledim kutunun ucu denk gelirse acitiyor

oncelikle sakin oluyorsun ve sinirlendigin an arkanda gardrop varsa oraya dogru bi yumruk salliyorsun dikkat et ustunde ekipman kutulari vs varsa kafana dusebilir sahsen deneyimledim kutunun ucu denk gelirse acitiyor
SĞOFHSIĞOSFIĞOH ya knk gülüyoz eğleniyozda pc elimde kalmasın bana çözüm üretin

SSD'nin vidaları tam bağlı değildir anakarta. Fotoğraf atar mısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,280
Üyeler
190,719
Son üye
Emirhan.53
Geri