🔥İndirim İphone 15 128 gb 45,169 TL

iphone 16e kullanıyorum kötü diyenler telefonu kullanamış kişiler hepsiburadaya girin tüm alanlar hepsi memnun canavar gibi telefon üstüne apple yapay zeka en ucuz erişeceginiz model bu
hepsiburada da turbox alanlarda memnun :D

Uygunsuz Dil
apple alanlar prestij için alıyor çirkin görüntüde iyi bir telefon almak istoyırsanız android alabilirsin yapay zekaları daha iyi o fiyat bandında
Bahsettiğin kitle ezik olduğu için bunu bi hava atma aracı görüyor. Bu tiplere telefonun katabileceği bi prestij yok. Galiba sende o kitledensin

17e şubat-mart gibi diyorlar, 16edeki fiyat düşüşünün sebebi belli oldu. dinamik adayla gelecekmiş.

Bahsettiğin kitle ezik olduğu için bunu bi hava atma aracı görüyor. Bu tiplere telefonun katabileceği bi prestij yok. Galiba sende o kitledensin
hva atma isteği değil tam olarak iyi hissetme olarak algılayabiliriz markanın imaj yönetimi insanda bu hissi uyandrıyor, isteyn istediini almakta özgür ben kimseye karışmıyorum fikir belirtmekte özgürüz dostum

hva atma isteği değil tam olarak iyi hissetme olarak algılayabiliriz markanın imaj yönetimi insanda bu hissi uyandrıyor, isteyn istediini almakta özgür ben kimseye karışmıyorum fikir belirtmekte özgürüz dostum
Aynı şey. Ezik olduğu için kendi bulunduğu sınıftan maddi yönden üstün olduğunu kanıtlama çabası içerisinde. Bunu başardığında kendini iyi hissedeceğine koşullamış. Prestij sahibi insanların telefonla hava atmaya ihtiyacı yok

Aynı şey. Ezik olduğu için kendi bulunduğu sınıftan maddi yönden üstün olduğunu kanıtlama çabası içerisinde. Bunu başardığında kendini iyi hissedeceğine koşullamış. Prestij sahibi insanların telefonla hava atmaya ihtiyacı yok
ağzından eksik olmuyor o kelime kendini çok üstün görüyorsun heralde sanırsın ordinaryus

Geri