Ana Konu 🔥Donanım Arşivi Vade Farksız Taksitli Sistemler🔥RTX 5060 / RTX 5060 Tİ / 9060 XT / RTX 5070 / RTX 5080

5070aaa.webp

5070 'li sistemin parçaları bunlar bugün gün içerisinde sormuştum ( Ramlar CL46)

Buradaki sistem amaçlarını herkes yanlış anlamış galiba büyük bir beklenti içine girmiş malesef buradaki masaüstü bilgisayarların amacı tamamen fp değil nakit sorunu yaşayanların işine yarayacağı günü kurtarmak ve çokta uğraşmamak anlamadığı için alınabilecek sistemlerdir bana göre . Herkes isterdi 10 taksite çok daha iyisi ama olmadı stokları çoktan bitti sistemlerin arkadaşlar yarın bir süpriz yapıp 11.11 için belki sistem gelebilir başka firmalardan

30 bine ddr4 sistem yakışmadı kral.
RTX 5060 var içinde
@Mehmet Yılmaz ile paylaşım öncesi tek tek sistem bileşenlerini topladık tek tek satın almaya kıyasla daha ucuzdu... peşin fiyatına 10 taksidi bahane etmeyip bir de oturup sizin için bunu hesapladım gelen yoruma bak.

abdullah hocam cl36 diyordu 5070 ve üstü sistemler icin
Güncelleme: Ram stok sıkıntısından ötürü RTX 5080 sistem hariç, diğer sistemlerde CL değeri 40 üstü olabilirmiş, beklenmedik ram zamlanmasından ötürü hazırlıksızmış.

Geri