Güle güle kullanın peşin fiyatına 10 taksitle aldıysanız bir de 5-6 ay sonra asıl yapılan güzellik anlaşılacak. Güzel günlerde kullanınBu tarz bir kampanya yapılacağını tahmin ettim paylaşımlarından ve zarvix sistemi direk satın aldım. Benim için güzel bir kampanya oldu teşekkürler. Ülke bu haldeyken daha iyisini çok beklemiyorum
almasaydın reis sen yazmışsın adama onayladığını alıcam diye almışsın hemen şimdi de adama laf atıp durman çok saçma hiç anlamıyorsan bilen insanlara danışsaydın bari kartının taksitini gördüğün gibi ucuz et görmüş vatandaş gibi atlamasaydın üzerine30 bine ddr4 sistem yakışmadı kral.
Hocam lütfen laptoplardan devam edinGüle güle kullanın peşin fiyatına 10 taksitle aldıysanız bir de 5-6 ay sonra asıl yapılan güzellik anlaşılacak. Güzel günlerde kullanın
Güle güle kullanın peşin fiyatına 10 taksitle aldıysanız bir de 5-6 ay sonra asıl yapılan güzellik anlaşılacak. Güzel günlerde kullanınpei
peşin fiyat 10 taksit ile aldım aylığa vurduğumda 3 bin küsür tl yapıyor ve istediğimde buyduGüle güle kullanın peşin fiyatına 10 taksitle aldıysanız bir de 5-6 ay sonra asıl yapılan güzellik anlaşılacak. Güzel günlerde kullanın
Laptop mayıştım artıkk hocamGüle güle kullanın peşin fiyatına 10 taksitle aldıysanız bir de 5-6 ay sonra asıl yapılan güzellik anlaşılacak. Güzel günlerde kullanın
Anlıyorum ancak bunu istediğiniz sistemin soru cevap kısmından daha önce soruldu ise bulabilirsiniz şayet sorulmadıysa da elden başka bir şey gelmiyor. Ancak çoğu sistemde birbirlerine benzer parçalar tercih edilmiş.Yazdım cevap yok sabah yazsalar kampanya biterse ne yapacağım mesela
ayarlıyoruz şuan bazı kurnazlıklar dönüyor laptopta gerçek indirimleri bekliyorum gelir birazdanHocam lütfen laptoplardan devam edin
siz ne almayı düşünüyorsunuz hocamLaptop mayıştım artıkk hocam
Ağabey 5070 için beklemedeyizGüle güle kullanın peşin fiyatına 10 taksitle aldıysanız bir de 5-6 ay sonra asıl yapılan güzellik anlaşılacak. Güzel günlerde kullanın
Beklemedeyizayarlıyoruz şuan bazı kurnazlıklar dönüyor laptopta gerçek indirimleri bekliyorum gelir birazdan
hocam ufak bir sorum var kargo süreleri neden bu kadar uzun bilginiz var mıayarlıyoruz şuan bazı kurnazlıklar dönüyor laptopta gerçek indirimleri bekliyorum gelir birazdan
Uyguna 4050 li sistem düsere istiyorum düsmezse 43 binlik 5060lık erazeri duşünüyorumsiz ne almayı düşünüyorsunuz hocam