Ana Konu 🔥Donanım Arşivi Vade Farksız Taksitli Sistemler🔥RTX 5060 / RTX 5060 Tİ / 9060 XT / RTX 5070 / RTX 5080

DDR5 olmadıysa bile bir ryzen 7500 lazımdı hocam bu sisteme. Forum içi alan tek kişi benim, oradan anla memnuniyet oranını.
O işlemciyle darboğaz yapmasın da başka bir şey istemiyorum.
Şuan en çok satılan sistem. Her bütçede sistem oluşturduk

Peşin fiyatın arkasına sığınıp kolaya kaçmadık tüm sistemi tek tek toplayıp, tek tek toplamaya oranla pahalı olanları paylaşmadık. Yani tüm sistemler fiyat avantajlı olduğu gibi peşin fiyatına 10 taksit
Bu tarz bir kampanya yapılacağını tahmin ettim paylaşımlarından ve zarvix sistemi direk satın aldım. Benim için güzel bir kampanya oldu teşekkürler. Ülke bu haldeyken daha iyisini çok beklemiyorum

Böyle bir şey yok dostum Ram sorunu var neyini abartıp insanların emeğini pis etmeye çalışıyorsun?
Ram sorunundan bahsetmiyorum Abdullah abi yani şey beklerdim yıllarca takipçin olarak en azından story attığınız sistemin parçalarını açıklamaya yazsalarmış. Soru cevaptan parça bakıyoruz ki 13 eylülde felan sorulmuş. Onun dışında taksitli kampanua olması ve sisteme lafım yok gayet iyi emeklerinize sağlık. Ama gamegarajdan daha açık bilgi beklerdim.

Sistemleri beğenmeyenler neyini beğenmiyor anlamıyorum, burada bu sistemleri avantajlı kılan peşin fiyatına 10 taksit gibi bir seçeneğinizin olması. Zaten elinizde nakit para varsa ve tek seferde alacaksanız tonla seçenek var önünüzde.

fp açısından beni tatmin eden bir sistem olmadı. sorun taksit olmasıysa kasım ayı içinde 35 37 lira arasında sistem çıkarın taksit olmaksızın. bu kasımayında doğru düzgün dişe gelir hiç bir indirim olmadı henüz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,132
Üyeler
187,783
Son üye
whly
Geri