sistemler nereden bakıyoruzGüncelleme: Ram stok sıkıntısından ötürü RTX 5080 sistem hariç, diğer sistemlerde CL değeri 40 üstü olabilirmiş, beklenmedik ram zamlanmasından ötürü hazırlıksızmış.
sistemler nereden bakıyoruzGüncelleme: Ram stok sıkıntısından ötürü RTX 5080 sistem hariç, diğer sistemlerde CL değeri 40 üstü olabilirmiş, beklenmedik ram zamlanmasından ötürü hazırlıksızmış.
DA instagram sayfasındansistemler nereden bakıyoruz
Aynen öyle, fiyat performans olan sistemleri 10 taksit yaptığında 15-20k vade farkı biniyor üstüne, insanlar bunun taksit avantajı olduğunu anlamıyor peşin fiyatına 10 taksit f/p sistem bekliyor. Aslında olsa güzel olur da ülkenin durumu, piyasa belli, ram ssd krizi cart curt derken..Buradaki sistem amaçlarını herkes yanlış anlamış galiba büyük bir beklenti içine girmiş malesef buradaki masaüstü bilgisayarların amacı tamamen fp değil nakit sorunu yaşayanların işine yarayacağı günü kurtarmak ve çokta uğraşmamak anlamadığı için alınabilecek sistemlerdir bana göre . Herkes isterdi 10 taksite çok daha iyisi ama olmadı stokları çoktan bitti sistemlerin arkadaşlar yarın bir süpriz yapıp 11.11 için belki sistem gelebilir başka firmalardan
Böyle bir şey yok dostum Ram sorunu var neyini abartıp insanların emeğini pis etmeye çalışıyorsun?Gaming sistem mi yoksa süpriz kutu mu? Deseler kutu daha mantıklı parçalar belirsiz ne alacağımızı tahmin mi ediyoruz.
RTX 5060 var içinde
@Mehmet Yılmaz ile paylaşım öncesi tek tek sistem bileşenlerini topladık tek tek satın almaya kıyasla daha ucuzdu... peşin fiyatına 10 taksidi bahane etmeyip bir de oturup sizin için bunu hesapladım gelen yoruma bak.
iptal edebiliyorsan 9060xt sistemi al dostum bozmazsa seniKartımın saçma taksit seçenekleri ve trt bandrol vergisi gibi rezilliklerden dolayı ddr4 5600 sisteme 6 taksit 30k verdik.
Kendimi keriz gibi hissediyorum.
Peşin fiyatın arkasına sığınıp kolaya kaçmadık tüm sistemi tek tek toplayıp, tek tek toplamaya oranla pahalı olanları paylaşmadık. Yani tüm sistemler fiyat avantajlı olduğu gibi peşin fiyatına 10 taksitBuradaki sistem amaçlarını herkes yanlış anlamış galiba büyük bir beklenti içine girmiş malesef buradaki masaüstü bilgisayarların amacı tamamen fp değil nakit sorunu yaşayanların işine yarayacağı günü kurtarmak ve çokta uğraşmamak anlamadığı için alınabilecek sistemlerdir bana göre . Herkes isterdi 10 taksite çok daha iyisi ama olmadı stokları çoktan bitti sistemlerin arkadaşlar yarın bir süpriz yapıp 11.11 için belki sistem gelebilir başka firmalardan
Hocam laptopları atmaya devam etseniz güzel olur gibi laptoplardan sonra sistemler hakkında konuşsanız çok iyi olur vakit geçiyor sabah erken saatte okul varBöyle bir şey yok dostum Ram sorunu var neyini abartıp insanların emeğini pis etmeye çalışıyorsun?
Satıcı ile iletişime geçtiğiniz taktirde kısa süre içerisinde sistem konfigürasyonu hakkında bilgi alabiliyorsunuzGaming sistem mi yoksa süpriz kutu mu? Deseler kutu daha mantıklı parçalar belirsiz ne alacağımızı tahmin mi ediyoruz.
neyyyyyyy, ikisi birlikte gelmek zorunda zatenDDR5 olmadıysa bile bir ryzen 7500 lazımdı hocam bu sisteme. Forum içi alan tek kişi benim, oradan anla memnuniyet oranını.
O işlemciyle darboğaz yapmasın da başka bir şey istemiyorum.