Ana Konu 🔥Donanım Arşivi Vade Farksız Taksitli Sistemler🔥RTX 5060 / RTX 5060 Tİ / 9060 XT / RTX 5070 / RTX 5080

98klık 5080'i aldım alan herkese hayırlı olsun

Update 9070xt gelince iptal edip ona geçtim

Son düzenleme:
Bu tarz bir kampanya yapılacağını tahmin ettim paylaşımlarından ve zarvix sistemi direk satın aldım. Benim için güzel bir kampanya oldu teşekkürler. Ülke bu haldeyken daha iyisini çok beklemiyorum
Güle güle kullanın peşin fiyatına 10 taksitle aldıysanız bir de 5-6 ay sonra asıl yapılan güzellik anlaşılacak. Güzel günlerde kullanın

30 bine ddr4 sistem yakışmadı kral.
almasaydın reis sen yazmışsın adama onayladığını alıcam diye almışsın hemen şimdi de adama laf atıp durman çok saçma hiç anlamıyorsan bilen insanlara danışsaydın bari kartının taksitini gördüğün gibi ucuz et görmüş vatandaş gibi atlamasaydın üzerine

Güle güle kullanın peşin fiyatına 10 taksitle aldıysanız bir de 5-6 ay sonra asıl yapılan güzellik anlaşılacak. Güzel günlerde kullanınpei

Güle güle kullanın peşin fiyatına 10 taksitle aldıysanız bir de 5-6 ay sonra asıl yapılan güzellik anlaşılacak. Güzel günlerde kullanın
peşin fiyat 10 taksit ile aldım aylığa vurduğumda 3 bin küsür tl yapıyor ve istediğimde buydu

Yazdım cevap yok sabah yazsalar kampanya biterse ne yapacağım mesela
Anlıyorum ancak bunu istediğiniz sistemin soru cevap kısmından daha önce soruldu ise bulabilirsiniz şayet sorulmadıysa da elden başka bir şey gelmiyor. Ancak çoğu sistemde birbirlerine benzer parçalar tercih edilmiş.

Geri