Ana Konu 🔥Donanım Arşivi Vade Farksız Taksitli Sistemler🔥RTX 5060 / RTX 5060 Tİ / 9060 XT / RTX 5070 / RTX 5080

Güle güle kullanın peşin fiyatına 10 taksitle aldıysanız bir de 5-6 ay sonra asıl yapılan güzellik anlaşılacak. Güzel günlerde kullanın
Abdullah hocam sistem upgrade yaptık ramsiz kaldık alamadık fiyatlardan dolayı bize ram bul gözünü seveyim donanım arşiv ramsiz kaldı 16x2 cl28 6000mhz expo ram bakıyorum uçuk fiyatlar :( çocukların üşüyor:(

Aynı durumdayım ama 5060 ekran kartı ve 40 bin benim için tamamen fazlalık 30 bin civarına 4050 düşürebilirsek çok iyi olacak

abdullah hocam indirim ne zamana kadar devam ediyor 5070 li sistem icin 52 kya fiyatin güncellenmesini bekliyorum uyuyakalirsam falan sabah bitmis olur mu

Abdullah hocam sistem upgrade yaptık ramsiz kaldık alamadık fiyatlardan dolayı bize ram bul gözünü seveyim donanım arşiv ramsiz kaldı 16x2 cl28 6000mhz expo ram bakıyorum uçuk fiyatlar :( çocukların üşüyor:(
Bu gün 7000 lirs civarında vardı sanırsam konusu açılmışti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı durumdayım ama 5060 ekran kartı ve 40 bin benim için tamamen fazlalık 30 bin civarına 4050 düşürebilirsek çok iyi olacak
Aynen öyle pusudayız 😁

DDR5 olmadıysa bile bir ryzen 7500 lazımdı hocam bu sisteme. Forum içi alan tek kişi benim, oradan anla memnuniyet oranını.
O işlemciyle darboğaz yapmasın da başka bir şey istemiyorum.
yapıcak yüksek ihtimalle

9070xt sistem gelıcek mı beklıyelım mı ?

İnstagramda laptop için açıklama paylaşılmış oyun yapanlarla ilgilide söylenem şeyler var açiklamads

Geri