- Reaksiyon skoru
- 284
o zaman yerinde olsam benim yaptığım gibi yapardım parça parça toplamaya giriş hocam, ben şuanda 2. el ve 0. el karışık parça parça topluyorum harcadığım net rakam 32.100tl ama parça kalitesi hep üst seviye sadece foto daki hava soğutucum dandik marka o da işlemcim çok ısınmıyor diye ucuza kaçtım bütçenize göre de inşa edebilirsiniz arkadaşlar korkmayın yapmaktan Not: Parçalar imza kısmında yazıyor benim PC bileşenlerimBütçeyi çok aşıyor maalesef. 30 u bile zor çıkarttım. İte kaka kullanıcaz artık ne yapalım.
45 olsa 1 dk durmazdı45 yapında alalım 55 de 52 de çok reis![]()
Bize öylesi lazım reis45 olsa 1 dk durmazdı![]()
o zaman yerinde olsam benim yaptığım gibi yapardım parça parça toplamaya giriş hocam, ben şuanda 2. el ve 0. el karışık parça parça topluyorum harcadığım net rakam 32.100tl ama parça kalitesi hep üst seviye sadece foto daki hava soğutucum dandik marka o da işlemcim çok ısınmıyor diye ucuza kaçtım bütçenize göre de inşa edebilirsiniz arkadaşlar korkmayın yapmaktan Not: Parçalar imza kısmında yazıyor benim PC bileşenlerim
TRAY olmayan ürünlerde kutu ve bütün aksesuarlar gönderiliyormuş. Yani neyin kutusu varsa gönderiliyor.
5070 'li sistemin fiyatı kesin olarak düzeltilecek değil miTRAY olmayan ürünlerde kutu ve bütün aksesuarlar gönderiliyormuş. Yani neyin kutusu varsa gönderiliyor.
Kardeşim gerçekten içine sinmiyorsa iade talebi aç ödemen hala provizyondayken, böyle daha şimdiden mutsuzsun. Başka indirim kovala ama piyasa belli, bütçen de düşük yani bilemedim.Bütçeyi çok aşıyor maalesef. 30 u bile zor çıkarttım. İte kaka kullanıcaz artık ne yapalım.
Yapı kredi kartın varsa hemen onaylanır sözleşmeleri İnternet üzerinden onayla kullanıma açılırabi yani kredi kartı bütün kartlara niye yok ya şimdi kart başvurusu yapacağız onaylanana kadar ne sistem kalacak ne indirim
+1Kardeşim gerçekten içine sinmiyorsa iade talebi aç ödemen hala provizyondayken, böyle daha şimdiden mutsuzsun. Başka indirim kovala ama piyasa belli, bütçen de düşük yani bilemedim.