kivircix
80+
- Reaksiyon skoru
- 209
Pc başında kampanya takip etmekten oksijensiz kalmış. Hava almaya yolladılar arkadaşı.Bu niye banlandi la
Pc başında kampanya takip etmekten oksijensiz kalmış. Hava almaya yolladılar arkadaşı.Bu niye banlandi la
Bende merak ediyorum xpg alicaktim boşa alıcakmışımSatıcı ile daha önce iletişime geçtiğimde AIGO kasaların içinde AT750 olduğunu söylediği için XPG tercih etmiştim ancak o da anladığım kadarıyla o da çok güvenilir değil, sizce orta vadede idare eder mi yoksa çok zaman geçmeden daha güvenilir bir PSU tercih etmeli miyim ?
Bir önerim var mı?Ben XPG kasayı tercih ettim, daha önce Abdullah ağabey tanıtımını yaptığını sistemlerden birden fazla kez kullanmış. AIGO 'ya nedense ısınamadım, içinde yer alan PSU 'nun da Mov koruması yokmuş galiba.
Satıcı ile daha önce iletişime geçtiğimde AIGO kasaların içinde AT750 olduğunu söylediği için XPG tercih etmiştim ancak o da anladığım kadarıyla o da çok güvenilir değil, sizce orta vadede idare eder mi yoksa çok zaman geçmeden daha güvenilir bir PSU tercih etmeli miyim ?
Eğer AT750 ise pek bir şey belli değil. Sadece iç kısmının fotoğrafı mevcut elde. O da sınırlı.Teşekkür ederim cevabın için. Zaten akım korumalı priz ile kullanıyorum bunda da dikkat edeceğim. Elimde 6 yıllık bilgisayarim var xigmatek 650w. Ondan söküp buna taksam mi diye düşünüyorum ama o da çok barideler atlattı bir sürü elektrik kesintisi yaşadım hatta bazen akım korumalı prizim yandı falan ama çok şükür bilgisayara bir şey olmadı. Akım korumalı priz + Mov koruması yok + bilinmedik marka üçlüsüne güvenebilir miyim? Sen olsan ne yapardın? Cebaplarsan sevinirim.
Umut ediyorum ki ikimizde sıkıntı yaşamadan uzun yıllar kullanabiliriz, sistem elimde geçtikten sonra kısa, orta ve uzun dönemdeki gelişmeleri buraya aralıklarla aktaracağım.Bende merak ediyorum xpg alicaktim boşa alıcakmışım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir önerim var mı?
hangi sistemi aldın hocamUmut ediyorum ki ikimizde sıkıntı yaşamadan uzun yıllar kullanabiliriz, sistem elimde geçtikten sonra kısa, orta ve uzun dönemdeki gelişmeleri buraya aralıklarla aktaracağım.
Sabahtan beridir xpg mi alayım AİGO mu alayım diye kafayı yiyordum böyle kullanacağım. Dediğin gibi umarım sıkıntı yaşamadan uzun yıllar kullanabiliriz.Umut ediyorum ki ikimizde sıkıntı yaşamadan uzun yıllar kullanabiliriz, sistem elimde geçtikten sonra kısa, orta ve uzun dönemdeki gelişmeleri buraya aralıklarla aktaracağım.
https://www.hepsiburada.com/game-ga...reedos-oyuncu-tavsiye-sistem-p-HBCV00009JL6OT bu sistemi aldımhangi sistemi aldın hocam
Önemli olan içerisinde yer alan bileşenler, memnun kalmazsanız ilerleyen zamanlarda PSU ve kasa değişimi yaparsınız.Sabahtan beridir xpg mi alayım AİGO mu alayım diye kafayı yiyordum böyle kullanacağım. Dediğin gibi umarım sıkıntı yaşamadan uzun yıllar kullanabiliriz.
Güzel hocam ben de S5 modelini aldım AIGO olan umarım hiçbirimizi üzmez.https://www.hepsiburada.com/game-ga...reedos-oyuncu-tavsiye-sistem-p-HBCV00009JL6OT bu sistemi aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Önemli olan içerisinde yer alan bileşenler, memnun kalmazsanız ilerleyen zamanlarda PSU ve kasa değişimi yaparsınız.
Kendi deli gibi yaptı çocuk yazık.Pc başında kampanya takip etmekten oksijensiz kalmış. Hava almaya yolladılar arkadaşı.
Teşekkür ederim hocam ilginiz için. Xigmatek kasa. Çok eskidi artık bu yüzden bundan devam edeceğim. Umarım sıkıntı yasamam. Elektrik gittiğinde korkmak istemiyorum akım korumalı priz kullanıyorum aktif olarak. Allah'ım korusun artık sıkıntı çıkmaması için dua etmekten başka yapacak bir şeyim kalmadı.Eğer AT750 ise pek bir şey belli değil. Sadece iç kısmının fotoğrafı mevcut elde. O da sınırlı.
Alıntıyı görüntüle
Bu fotoğrafta MOV gözükmüyor EMI filtresinde. İç bileşenleri taepo yoğunluklu ise güzel denebilir. DC-DC ve çoğu koruma mevcut. Kötü durmuyor dediğim gibi.
Xigmatek'in hangi modeli olduğunada bağlı biraz.
Hocam S5 kasa için kule tipi soğutucu önerisi yapıyorlar. Muhtemelen takviye olarak bir kule tipi soğutucu alırım. Bunun yanında ekstra eklemem gerekenler var mı?Aigo kasa ve güç kaynağının üzeceğini sanmıyorum. Özellikle kasa tarafında.