Ana Konu 🔥Donanım Arşivi Vade Farksız Taksitli Sistemler🔥RTX 5060 / RTX 5060 Tİ / 9060 XT / RTX 5070 / RTX 5080

Satıcı ile daha önce iletişime geçtiğimde AIGO kasaların içinde AT750 olduğunu söylediği için XPG tercih etmiştim ancak o da anladığım kadarıyla o da çok güvenilir değil, sizce orta vadede idare eder mi yoksa çok zaman geçmeden daha güvenilir bir PSU tercih etmeli miyim ?
Bende merak ediyorum xpg alicaktim boşa alıcakmışım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben XPG kasayı tercih ettim, daha önce Abdullah ağabey tanıtımını yaptığını sistemlerden birden fazla kez kullanmış. AIGO 'ya nedense ısınamadım, içinde yer alan PSU 'nun da Mov koruması yokmuş galiba.
Bir önerim var mı?

Satıcı ile daha önce iletişime geçtiğimde AIGO kasaların içinde AT750 olduğunu söylediği için XPG tercih etmiştim ancak o da anladığım kadarıyla o da çok güvenilir değil, sizce orta vadede idare eder mi yoksa çok zaman geçmeden daha güvenilir bir PSU tercih etmeli miyim ?
Teşekkür ederim cevabın için. Zaten akım korumalı priz ile kullanıyorum bunda da dikkat edeceğim. Elimde 6 yıllık bilgisayarim var xigmatek 650w. Ondan söküp buna taksam mi diye düşünüyorum ama o da çok barideler atlattı bir sürü elektrik kesintisi yaşadım hatta bazen akım korumalı prizim yandı falan ama çok şükür bilgisayara bir şey olmadı. Akım korumalı priz + Mov koruması yok + bilinmedik marka üçlüsüne güvenebilir miyim? Sen olsan ne yapardın? Cebaplarsan sevinirim.
Eğer AT750 ise pek bir şey belli değil. Sadece iç kısmının fotoğrafı mevcut elde. O da sınırlı.

1762859070149.webp

Bu fotoğrafta MOV gözükmüyor EMI filtresinde. İç bileşenleri taepo yoğunluklu ise güzel denebilir. DC-DC ve çoğu koruma mevcut. Kötü durmuyor dediğim gibi.

Xigmatek'in hangi modeli olduğunada bağlı biraz.

Bende merak ediyorum xpg alicaktim boşa alıcakmışım

Bir önerim var mı?
Umut ediyorum ki ikimizde sıkıntı yaşamadan uzun yıllar kullanabiliriz, sistem elimde geçtikten sonra kısa, orta ve uzun dönemdeki gelişmeleri buraya aralıklarla aktaracağım.

Umut ediyorum ki ikimizde sıkıntı yaşamadan uzun yıllar kullanabiliriz, sistem elimde geçtikten sonra kısa, orta ve uzun dönemdeki gelişmeleri buraya aralıklarla aktaracağım.
Sabahtan beridir xpg mi alayım AİGO mu alayım diye kafayı yiyordum böyle kullanacağım. Dediğin gibi umarım sıkıntı yaşamadan uzun yıllar kullanabiliriz.

Bunlardan birini alacağım fakat kartım vakıf world olduğu için taksit olmuyor ne yapacağım

hangi sistemi aldın hocam
https://www.hepsiburada.com/game-ga...reedos-oyuncu-tavsiye-sistem-p-HBCV00009JL6OT bu sistemi aldım

Sabahtan beridir xpg mi alayım AİGO mu alayım diye kafayı yiyordum böyle kullanacağım. Dediğin gibi umarım sıkıntı yaşamadan uzun yıllar kullanabiliriz.
Önemli olan içerisinde yer alan bileşenler, memnun kalmazsanız ilerleyen zamanlarda PSU ve kasa değişimi yaparsınız.

Eğer AT750 ise pek bir şey belli değil. Sadece iç kısmının fotoğrafı mevcut elde. O da sınırlı.

Alıntıyı görüntüle

Bu fotoğrafta MOV gözükmüyor EMI filtresinde. İç bileşenleri taepo yoğunluklu ise güzel denebilir. DC-DC ve çoğu koruma mevcut. Kötü durmuyor dediğim gibi.

Xigmatek'in hangi modeli olduğunada bağlı biraz.
Teşekkür ederim hocam ilginiz için. Xigmatek kasa. Çok eskidi artık bu yüzden bundan devam edeceğim. Umarım sıkıntı yasamam. Elektrik gittiğinde korkmak istemiyorum akım korumalı priz kullanıyorum aktif olarak. Allah'ım korusun artık sıkıntı çıkmaması için dua etmekten başka yapacak bir şeyim kalmadı.

Aigo kasa ve güç kaynağının üzeceğini sanmıyorum. Özellikle kasa tarafında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,093
Üyeler
184,388
Son üye
emirtsln
Geri