41K BÜTÇEYE MANTIKLI BİR SİSTEM Mİ?

Kemowee

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
310
Bütçe
41000
Herkese merhaba iyi forumlar.

Arkadaşıma sistem topluyoruz max bütçesi 40-41k arasında bu bütçeyi geçemez. Kendisi çoğunlukla FPS oyunları (CS-Lol) oynayan biri ama ilerleyen zamanlarda hikayeli oyun da oynar illa ki. Bunları göz önünde bulundurarak konu içerisinde linkteki sistemin RAM'lerini 2x16 6000 Mhz Cl30 patriot viper venom yapınca 41k oluyor. Sizce bu sistem bu fiyata alınır mı, yoksa bu fiyat bandında önerebileceğiniz daha iyi bir sistem mevcut mudur? (Soğutucusunun bir şeye benzemediğini ben de biliyorum fakat bu tarz küçük parçaları ilerleyen zamanlarda yükseltebileceğini/değiştirebileceğini söyledi.)

Önerilerinize ve fikirlerinize açığım.

UpUpUp

güzel ama o bütçe icin 32 gb ram e gerek yok bence biliyorum tek modül ram de performans kaybi oluyor 2 modül çok daha iyi ama bilemedim
ramlar cok pahali suan o paraya işlemci yukseltilebilir
Anladım kral çok teşekkür ederim. İşlemciyi neye yükseltebilirim bir baktıktan sonra karar vereyim iyi forumlar :)

Anladım kral çok teşekkür ederim. İşlemciyi neye yükseltebilirim bir baktıktan sonra karar vereyim iyi forumlar :)
arkadaşin eğer gerçekten rekatci oyun oynuyosa 7800x3d öneririm fpsi uçar ama baha fiyat farkı var tabi.
bence tek modul 16gb ram alip ordan gelicek paraninda biraz üstüne koyup o islemci alinabilir.

arkadaşin eğer gerçekten rekatci oyun oynuyosa 7800x3d öneririm fpsi uçar ama baha fiyat farkı var tabi.
bence tek modul 16gb ram alip ordan gelicek paraninda biraz üstüne koyup o islemci alinabilir.
Aynen kral ona bakacağım işte 7800x3d alıp nelerden kısarak veya ne denk getirerek bu bütçelere çözerim onu araştıracağız birlikte. Bütçe konusunda sabitiz maalesef ve evet aslında sadece rekabetçi oyun oynamak için alıyor PC'yi ama ben eminim ki ilerleyen zamanlarda hikayeli oyun da isteyecek ondan dolayı ekran kartını çok da düşürmemek lazım. Bir sistem denk getirebilirsem buraya link atarım yine yorumlarız.

Aynen kral ona bakacağım işte 7800x3d alıp nelerden kısarak veya ne denk getirerek bu bütçelere çözerim onu araştıracağız birlikte. Bütçe konusunda sabitiz maalesef ve evet aslında sadece rekabetçi oyun oynamak için alıyor PC'yi ama ben eminim ki ilerleyen zamanlarda hikayeli oyun da isteyecek ondan dolayı ekran kartını çok da düşürmemek lazım. Bir sistem denk getirebilirsem buraya link atarım yine yorumlarız.

ekran kartı güzel onun degismemesi lazim zaten fp

Ben de böyle bir sistem istiyorum ama intel i5 istiyorum. Ekran kartı olarak bu ekran kartı 5060 ti a göre fps oyunlarında düşük fps veriyor . İnceleme videolarına bakabilirsin. Ama hikaye tabanlı oyunlar da f/p .

Ben de böyle bir sistem istiyorum ama intel i5 istiyorum. Ekran kartı olarak bu ekran kartı 5060 ti a göre fps oyunlarında düşük fps veriyor . İnceleme videolarına bakabilirsin. Ama hikaye tabanlı oyunlar da f/p .
Kanka yanlış bilmiyorsam FPS oyunlarında zaten FPS olayını belirleyen temel unsurlar işlemci ve RAM oluyor. Ekran kartının FPS oyunlara çok fazla etkisi olduğunu düşünmüyorum ama tabii ki inceleme videolarını da izleyeceğiz. Fiyat farkı AMD ile Nvidia arasında çok fazla kral bütçeyi çok geçiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,366
Üyeler
184,436
Son üye
tontanui
Geri