Ana Konu 🔥Donanım Arşivi Vade Farksız Taksitli Sistemler🔥RTX 5060 / RTX 5060 Tİ / 9060 XT / RTX 5070 / RTX 5080

ha yok ben değilim bunla mı uğraşcam iyilik yaramaz kimseye oturup konu açmak falan kaç tane agresiflikten uyarı yedim olur mu geçmiş sayfalarda bana da uyarı attılar.
Halihazırda benim konu açtığım dönem istekliydim epeyce ve acmayinca kötü hissediyordum :) şimdi öneri tarafındayım ama bazı kendini bilmezler yüzünden soğumaya başladım ama yılmak yok 😆

Son düzenleme:
FPS oyunlarında zaten aşırı aşırı farklar varda peki ama benim başka bir sorum olucak herkese. Assetto corsa compezitione ya da İRacing gibi oyunlarda yapay zekalara karşı yarışırken ya da multiplayer oynarken işlemciye çok yük biniyor. Bu tarz ağır similasyon oyunlarında intel mi daha iyi yoksa amd mi? Önbellek farkı burda çok olmaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum. Bilenler var mı? Mesela eski ama bende intel i7 6700hq işlemcili laptop var o multiplayer da kaldırmıyor yetmiyor.
@Abdullah Hacıgül Etiketledim hocam kusura bakmayın ama siz bilirsiniz bence. Genelde bu tarz yarış similasyon oyunları oynanmadığı için pek fazla testinide yapan olmuyor. Sizin yorumunuz nedir merak ettim.

Bu eleman zaten birşeyden anlamayıp konuşuyor aylardır. Eski konularına denk gelmiştim. Forumu aktif olarak kullanıyor diye kendini bilgili sanıyordu sanırım
Bende zamanında çok kavga ettim bu varlıkla 2-3 konu açmayla en bilgili benim havasına giren forumdan başka icraati olmayan bir adam(?).

Hocam S5 kasa için kule tipi soğutucu önerisi yapıyorlar. Muhtemelen takviye olarak bir kule tipi soğutucu alırım. Bunun yanında ekstra eklemem gerekenler var mı?
ben de s5 aldım, konunun linkini atabilir mısınız? soğutucu önerileri yapıyorlar dediğiniz sayfanın

Umarım bir daha hazır sistem ve bilgisayarlar konusunda yorum yapmazsın no name, sen en iyisi copy paste sıcak fırsatlardan konu açıp en çok konu açan benim havasına girmeye devam et

FPS oyunlarında zaten aşırı aşırı farklar varda peki ama benim başka bir sorum olucak herkese. Assetto corsa compezitione ya da İRacing gibi oyunlarda yapay zekalara karşı yarışırken ya da multiplayer oynarken işlemciye çok yük biniyor. Bu tarz ağır similasyon oyunlarında intel mi daha iyi yoksa amd mi? Önbellek farkı burda çok olmaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum. Bilenler var mı? Mesela eski ama bende intel i7 6700hq işlemcili laptop var o multiplayer da kaldırmıyor yetmiyor.
bfde önbellek önemli oluyor onlarda da belki öyledir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Umarım bir daha hazır sistem ve bilgisayarlar konusunda yorum yapmazsın no name, sen en iyisi copy paste sıcak fırsatlardan konu açıp en çok konu açan benim havasına girmeye devam et
Valla arkadaşın bana bir zararı olmasa da 20klık ürüne 500 lira indirim gelince bile konu açıyordu çoğu boştu.

Valla arkadaşın bana bir zararı olmasa da 20klık ürüne 500 lira indirim gelince bile konu açıyordu çoğu boştu.
Onuda geç 30 liralık ürünün konusunu açıyodu ( kargoyla 180).

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar konuyla alakalı yorumda bulunalım 🙏

Keyifli forumlar

Onuda geç 30 liralık ürünün konusunu açıyodu ( kargoyla 180).
14400f muhabbetinde de bence haksız biraz. 7500f hem ölü soket değil hem 14400f alırsan yüksek ihtimal h610 alacaksındır saçma ram mhz sınırlamaları da yok.

Bir yandan bana da öyle geliyor da bir yanda fazla fazla ai araçları oluyor ya onları aynı anda işlemek için çekirdek sayısı ön plana çıkabilir mi diye düşünüyorum. Testini yapan öyle çok güvenilir kanallarda yok adı duyulmuş vs. benim bildiğim kadarıyla. Sim yarışları popüler değil maalesef. FPS tarzı cs valo oynayacak adam amd den şaşmasında bu tarz oyunları bilemedim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Geri