🔥İndirim VATAN 11.11 Özel OEM PAKETLER 16:00’da

O kadar çok 5090 baktım ki tam kafayı yiyordum. Amazon 9 taksiti garanti kartına da yaptı aldım. Şimdi gidip vatan daha uyguna aynı taksiti yaparsa aklımı yitiririm.

O kadar çok 5090 baktım ki tam kafayı yiyordum. Amazon 9 taksiti garanti kartına da yaptı aldım. Şimdi gidip vatan daha uyguna aynı taksiti yaparsa aklımı yitiririm.
hayırlı olsun hocam ben de bakıyorum sen hangi modeli aldın

hayırlı olsun hocam ben de bakıyorum sen hangi modeli aldın
Teşekkürler. Benim sistem beyaz diye Aorus Master Ice aldım. Fazla beyaz seçenek yok zaten. Üzerindeki minik ekran da çok hoşuma gitti. Tasarımını da beğeniyorum.

Teşekkürler. Benim sistem beyaz diye Aorus Master Ice aldım. Fazla beyaz seçenek yok zaten. Üzerindeki minik ekran da çok hoşuma gitti. Tasarımını da beğeniyorum.
tekrardan hayırlı olsun fiyat olarak kaça geldi hocam

Bu game garajin indirimlerinden ki PC de ki parça markaları neden yok?

Giriş seviye tekil olarak satışı düşük parçalar olduğu içindir. Hepsibruada yorumlarda kullanıcı fotoğraflarında birinde gamingpro görmüştüm Palit ama hangi sistemdi hatırlamıyorum.

Şey kısmını anlayamadım tam şimdi vatanın sitesinde ki gördüğümüz sistemler mi indirime girecek yoksa indirimli olan yeni sistemler mi çıkacak çünkü sistemler bana aşırı kötü geldi ya parça uyumu olsun ramler anakartlar falan bilmiyorum hiç iyi durmuyo ya

Elde kalmış kötü parçaları yollamak için. Örnek cl46 ramler. Anakartlar felan da kötü genelde. (İşlemci ve Ekran kartına göre) Ben alacaktım ama parça adlarını yazmamışlar diye almadım.

Geri