Haydranoyd
80+
- Reaksiyon skoru
- 164
Arkadaşlar sitede görünmüyor link çıkınca etiketler misiniz?
Hocam 9070 xt düşünüyorum 5070 ti bütçem yok maalesef deneyimlerinizi anlatabilir misiniz 9070xt içinrtx 5000 serisi alın. 9070 xt alıp yazılım sorunlarından bıkmış biri olarak 5070 ti geçtim ve rahata erdim.
Arkadaşlar sitede görünmüyor link çıkınca etiketler misiniz?
Bu attıklarınızdan mı indirime giricek yoksa extra sistem mi çıkacak biliyor musunuzOem paket fiyatları, Oem paket modelleri ve garantili markalar sadece Vatan Bilgisayar'da. En uygun ödeme seçenekleri ile hemen satın alın.
Oem paket fiyatları, Oem paket modelleri ve garantili markalar sadece Vatan Bilgisayar'da. En uygun ödeme seçenekleri ile hemen satın alın.www.vatanbilgisayar.com
sistemler belli değil kiben beğenmedim game garaj 10 taksit her türlü avantajlı kalıyor 2026 ortasında dolar 46-50 civarında olduğunu düşnürsek birde 10 ay peşin taksitli türlü kazandırıyor.
hocam pp deki adam nerden tanıdık geliyorsistemler belli değil ki
npc olan vatan hazır sistem muazam şekilde yerleştirmeyi sevdiği milyonlarca stoğu olan o meşhur düşme oranı %80 olan item.Alıntıyı görüntüle
Bugün kesin göreceğimiz o ürün bir şekilde önümüze çıkacak bir yerden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben sordum çalışan arkadaşım var onlarada bilgi gelmemiş mail atıyorlar normalde tamamen süpriz olacak sanırım veya geç atacaklar maili
the big shorthocam pp deki adam nerden tanıdık geliyor