Yardım Saat 101: 1600tl Saat Arayışındayım Tavsiye

Reaksiyon skoru
129
Saat işine ilk defa giriyorum. Mühendislik öğrencisiyim dolayısıyla bütçem kısıtlı — 1600 TL civarı ayırabiliyorum.
Uzun vadede hobiyi ilerletmeyi planlıyorum; dolayısıyla alacağım saati ileride satarak daha iyi bir modele geçmeyi düşünüyorum.

Kaliteli mekanizma, dayanıklı kasa ve marka güvenilirliği konularında tavsiyelerinize açığım.

Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim 🙏

Bu bütçede alacağın saati geri satarken yüzde 50 değer kaybeder haberin olsun bence alıyorsan sağlayacağın bir model al sana tavsiyem Trendyolda mureno saat var 2300 civarı fiyatı troy indirimi ile 2000 kusur olur 3 taksitle alabiliyorsan onu al hem camı safir çizilmez hemde içindeki mekanizma iyi .

Malesef hocam, bu bütçeye kadar uygun fp ürünü özelliklerinden anlamadığım içinde seçemiyorum
bu fiyatlara alacağın saatler ya plastik kasa olur ya da koleksiyon değeri olmayan markalar gelir, onlar da sizin işinize yaramaz. en ucuz seiko 5 saatler bile 10kya dayandı.

değerli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim sağolun

Saat işine ilk defa giriyorum. Mühendislik öğrencisiyim dolayısıyla bütçem kısıtlı — 1600 TL civarı ayırabiliyorum.
Uzun vadede hobiyi ilerletmeyi planlıyorum; dolayısıyla alacağım saati ileride satarak daha iyi bir modele geçmeyi düşünüyorum.

Kaliteli mekanizma, dayanıklı kasa ve marka güvenilirliği konularında tavsiyelerinize açığım.

Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim 🙏
U.S. Polo Assn. USPA1024-03 Erkek Kol Saati - Saat ve Saat https://share.google/VkFuZRS63gV3cwSX3

Hb de casio saatler indirimdeydi.

Hangi modellerini tavsiye edersiniz sonradan yükseltilebilcek varmı
Hocam saatten pek anlamam sadece indirimden haberim vardı ben çelik kordonlu çervesi sayılı olanı beğendim 1350 ye mi ne geliyordu en son o kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geri