Manli rtx 2060 ısınma

Sucuklumen42

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
145
merhaba bugün 1 ay kullanılmış manli rtx 2060 super aldım biraz fazla ısınıyor gibi geldi oyunlarda 78 79 geziyor sizce normal mi

merhaba bugün 1 ay kullanılmış manli rtx 2060 super aldım biraz fazla ısınıyor gibi geldi oyunlarda 78 79 geziyor sizce normal mi
furmark testi yapıp ekran görüntüsü atabilir misiniz

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-11-11 saat 19.35.50_4d6d1cf2.webp
    WhatsApp Görsel 2025-11-11 saat 19.35.50_4d6d1cf2.webp
    248.3 KB · Hit: 23
hotspot çok fazla hocam bakım yapma zamanı gelmiş termal ped yenilemesi

Sıcak.

hotspot çok fazla hocam bakım yapma zamanı gelmiş termal ped yenilemesi
Ama aldığım yer 1 ay kullanıldı sadece dedi ve dediği gibi baktım toz dahi yok tertemiz de macun mu yenilet diyorsunuz

Ama aldığım yer 1 ay kullanıldı sadece dedi ve dediği gibi baktım toz dahi yok tertemiz de macun mu yenilet diyorsunuz
hotspot ile sıcaklık arası fark var ve bu normal değil bu fark 15 derecelere kadar normal sayılır hatta 30 serisi kartlar sıkıntılı biraz gddr6x den dolayı onlar bile 15-20 derecelere kadar normal sayılıyor bu kart 24 derece fark sıkıntı olduğu anlamına gelir
evet bakım gerekli ancak termal macun değil 1 ay sonra termal macun ile değerler yükselmeye başlar çünkü gpunun çalışma prensibinden dolayı macunu kenarlara iter
bu yüzden termal ped öneririm daha kalıcı bir çözüm macundan
elimde 4. yaşına giren ve daha önce hiç bakım yapmadığım 3070ti var furmarkta tam yükte 66 derece 76-77 hotspot ile çalışıyor

Son düzenleme:
hotspot ile sıcaklık arası 24 derece fark var ve bu normal değil bu fark 15 derecelere kadar normal sayılır hatta 30 serisi kartlar sıkıntılı biraz gddr6x den dolayı onlar bile 15-20 derecelere kadar normal sayılıyor bu kart 24 derece fark sıkıntı olduğu anlamına gelir
evet bakım gerekli ancak termal macun değil 1 ay sonra termal macun ile değerler yükselmeye başlar çünkü gpunun çalışma prensibinden dolayı macunu kenarlara iter
elimde 4. yaşına giren ve daha önce hiç bakım yapmadığım 3070ti var furmarkta tam yükte 66 derece 76-77 hotspot ile çalışıyor
Sorun termal padda mı diyorsunuz yani anladım ama sıfır kartta nası olabiliyor böyle bir şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hotspot ile sıcaklık arası 24 derece fark var ve bu normal değil bu fark 15 derecelere kadar normal sayılır hatta 30 serisi kartlar sıkıntılı biraz gddr6x den dolayı onlar bile 15-20 derecelere kadar normal sayılıyor bu kart 24 derece fark sıkıntı olduğu anlamına gelir
Hocam normal sıcaklık 78 hotstop 94 yani 16 fark var ve gddr 6 x sanırım benimkide

Kral çözüm nedir acaba manli markadan ötürümü ısınıyoki acaba

Son düzenleme:
Sorun termal padda mı diyorsunuz yani anladım ama sıfır kartta nası olabiliyor böyle bir şey

Hocam normal sıcaklık 78 hotstop 94 yani 16 fark var ve gddr 6 x sanırım benimkide

Kral çözüm nedir acaba manli markadan ötürümü ısınıyoki acaba
hocam pardon yorgunluktan farkını 24 olarak bulmuşum bir an o.O2
aşırı fark yok ancak temkinli yaklaşın fark 20 ye doğru gitmeye başlarsa hemen bi müdahale etmenizde fayda olacaktır

aşırı fark yok ancak temkinli yaklaşın fark 20 ye doğru gitmeye başlarsa hemen bi müdahale etmenizde fayda olacaktır
nereden aldınız acaba?

nereden aldınız acaba?
Konya yapıcı iş merkezi musa sadak teknoloji

Geri