POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,294
Abdullah abinin de paylaştığı bu monitör alınır mı? Gecikme,renk yönünden üzer mi? Uzun yıllar kullanılabilir mi? Fps oyunlarında gecikme yapar mı?
FPS oyunu için VA panel alınmaz bana göre. Panel ve Hz garip olmuş.Abdullah abinin de paylaştığı bu monitör alınır mı? Gecikme,renk yönünden üzer mi? Uzun yıllar kullanılabilir mi? Fps oyunlarında gecikme yapar mı?
Bu bütçelerde 240hz+ alınabilecek önerileriniz varsa alabilirim.FPS oyunu için VA panel alınmaz bana göre. Panel ve Hz garip olmuş.
Markanın adı eşşek ayrıca va panel alınmazAbdullah abinin de paylaştığı bu monitör alınır mı? Gecikme,renk yönünden üzer mi? Uzun yıllar kullanılabilir mi? Fps oyunlarında gecikme yapar mı?
Neden ki inanılmaz aman aman kötü görüntü mü veriyor veya fps oyunlarında çok gecikme mi yapıyor?Markanın adı eşşek ayrıca va panel alınmaz
Elimde 165 vardı zaten biraz fark olsun diye 240+ istiyorum ne kadar bütçeye çıkmam gerek?VA panel alınmaz değil de sizin amacınıza uygun değil. VA panel yavaştır, büyük ihtimalle ghosting yapar ama konstrastı iyidir mesela siyahları çok iyi verir. Kaliteli bir IPS monitör alın, 180Hz sizi tatmin edecektir, 24g42e olabilir mesela.
bu va panelın sıkıntıları sadece onlıne fps oyunlarında mı bariz çıkarıyor mesela rdr 2 gibi bir oyunda çok sırıtır mı ?VA panel alınmaz değil de sizin amacınıza uygun değil. VA panel yavaştır, büyük ihtimalle ghosting yapar ama konstrastı iyidir mesela siyahları çok iyi verir. Kaliteli bir IPS monitör alın, 180Hz sizi tatmin edecektir, 24g42e olabilir mesela.
Kaliteli bir VA panelin gecikmesi diğerlerine göre daha az olsa da yine ghosting muhtemel bi problem ama bu model hakkında bilgim yok.bu va panelın sıkıntıları sadece onlıne fps oyunlarında mı bariz çıkarıyor mesela rdr 2 gibi bir oyunda çok sırıtır mı ?