Arkadaşımda Bodycam Battlefield falan var beni davet etse indirip oynaya bilirmiyim Bodycam O oynamazken aynı oyunu.
Hangi oyunların dahil olduğunu hangi oyunların olmadığı oyunun ana sayfasında yazıyorArkadaşımda Bodycam Battlefield falan var beni davet etse indirip oynaya bilirmiyim Bodycam O oynamazken aynı oyunu.
Forumda konu açsam aile daveti atan olur mu acaba ? XD Bedavacı değilimde ders çalışıyom yani fazla param olmuyor yeni oyunlarda malum pahalı, asetto corsa falan alıyom ama tabi ki 1 dolara düşmüşdüAlıntıyı görüntüle
Oynamak istediğin oyunda '' Aile Paylaşımı '' yazıyorsa evet oynayabilirsin.
Birde senin mesajı nasıl cevap olarak etiketliyoruz rapor en iyi cevap yapdım başka seçenek bulamadım başa sitede tik oluyodu hep burda bulamadım.Alıntıyı görüntüle
Oynamak istediğin oyunda '' Aile Paylaşımı '' yazıyorsa evet oynayabilirsin.
Modların görmesi lazımTeşekkürler anladım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Forumda konu açsam aile daveti atan olur mu acaba ? XD Bedavacı değilimde ders çalışıyom yani fazla param olmuyor yeni oyunlarda malum pahalı, asetto corsa falan alıyom ama tabi ki 1 dolara düşmüşdü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde senin mesajı nasıl cevap olarak etiketliyoruz rapor en iyi cevap yapdım başka seçenek bulamadım başa sitede tik oluyodu hep burda bulamadım.
MantıklıModların görmesi lazımforumda konu aç oyunlar kısmında eğer sende katkı yapacaksan kendin gibi 3-4 tane öğrenci bulup ortak oyun alabilirsiniz.