Laptop Önerisi 40 k bütçe

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
40000
Selamun aleyküm öncelikle 40k bütçem var normalde Hp victus Modelini Alacaktım Hall sensör diyorlar lenovo log Anakart problemi diyorlar 4060 lı bir laptop almak istiyorum asus tuf lar bütçemi aşıyor ne almalıyım
Hp victus Modeli
Ayrıca ikinci El olarak gördüklerim var garantili onlara bakarsanız iyi olur

Ekler

• 1000034874.webp
    1000034874.webp
    151.1 KB · Hit: 16
  • 1000034959.webp
    1000034959.webp
    136.8 KB · Hit: 17
  • 1000034961.webp
    1000034961.webp
    173.3 KB · Hit: 18
Eger gercekten son caren degilse, laptop almani onermem. Cevremde 4 arkadasim ve ben ayni anda bilgisayar aldik. Sadece ben masaustu aldim. Digerleri laptop aldi. 4-5 yil gecti. 3 tanesinin anakartinda sorun oldu. 1 tanesinin ekran kartinda. Sonuc olarak rastlanti mi bilmiyorum. Benim pc sifir sıkıntı calisiyor hala. Hepsi pisman oldu

Eger gercekten son caren degilse, laptop almani onermem. Cevremde 4 arkadasim ve ben ayni anda bilgisayar aldik. Sadece ben masaustu aldim. Digerleri laptop aldi. 4-5 yil gecti. 3 tanesinin anakartinda sorun oldu. 1 tanesinin ekran kartinda. Sonuc olarak rastlanti mi bilmiyorum. Benim pc sifir sıkıntı calisiyor hala. Hepsi pisman oldu
Öncelikle önerin için teşekür ederim benim evimde öyle bir imkan yok şuan ayrıca kütüphaneyede götürmeyi düşünüyorum. Laptop almam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir önerin var mı

Laptoplarda onerim yok. Sadece 2. El alma. Munkunse amazondan al amazon saticili bulursan. En azindan aldiktan sonra begenmezsen 30 gun icinde iade aliyorlar genelde

Garantili diye bunlara bakıyordum
2. El laptop almani onermem. Ve garanti surecinde genelde şu sorun cikiyor. Diyelim ki laptop bozuldu. Garantiye verdin.
Adamlar para iadesi dediler. Odeme yapan fatura sahibine veriyorlar parayi.
Veya degisim cikti, fatura sahibine ulasip ona gonderiyorlar diye biliyorum. Hala boyle mi emin degilim. Onceden boyle sorun yasayan cok kisiyi duydum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,178,658
Üyeler
187,077
Son üye
team5132
Geri