hocam size telefon ne zaman geliyor acabaAbi şu telefonla ful sarj edip ekran suresi testi yapan yokmu ya? Bi arkadaşım %41 sarj harcayarak 1 saat 40 dakika ekran süresi almış (android 15) benimde böyle cikarsa vay halime uğraş dur servisle
Abi şu telefonla ful sarj edip ekran suresi testi yapan yokmu ya? Bi arkadaşım %41 sarj harcayarak 1 saat 40 dakika ekran süresi almış (android 15) benimde böyle cikarsa vay halime uğraş dur servisle
Full mobil veri
Hangi sürüm
Android 13 nothingos 2.0.5Hangi sürüm
Peki telefonu ilk açtığınızda kutudan yüzde kaç şarj ile çıktı?Android 13 nothingos 2.0.5
% 20 ile çıktıPeki telefonu ilk açtığınızda kutudan yüzde kaç şarj ile çıktı?
Konu sahibine sormuştum hocam. Sizinki baya düşük çıkmış kutudan. Kritik bi seviyede aslında söylenene göre 30-60 olmalı% 20 ile çıktı
Yüzde 22 ydi zannedersem, lakin şarj yaptım. 40 dakikada full oldu. Şarj ettikçe iyi olur. Peder kullanacak. Ona bir gğn rahat gider.Konu sahibine sormuştum hocam. Sizinki baya düşük çıkmış kutudan. Kritik bi seviyede aslında söylenene göre 30-60 olmalı
%20-30 arasıydı tam hatırlamıyorumKonu sahibine sormuştum hocam. Sizinki baya düşük çıkmış kutudan. Kritik bi seviyede aslında söylenene göre 30-60 olmalı
Android 12 de bırak hocam peder kullanacaksa, en azından özellik yok ama pil iyi gider, hem özellik hem pil istiyorsan benim gibi android 13 de bırakYüzde 22 ydi zannedersem, lakin şarj yaptım. 40 dakikada full oldu. Şarj ettikçe iyi olur. Peder kullanacak. Ona bir gğn rahat gider.
Telefona bayıldım. S25 FE de almıştım.
Dedim ki keşke bunu nothing phone 1 alsaymışım kendime. Telefon gayet yeterli parasına göre. Nfc çok güzel çalışıyordu.
Telefonun kasa sağlam. İphone havası var.
Babam telefona alışmaya çalışıyor. Redmi Note 7 den sonra, uzay mekiği gibi geldi.
Köy minibüsünden, tesla ya bindi gibi.![]()
Bir üst güncelleme 13 mü oluyor. 2.5 gb bir güncelleme herhalde.%20-30 arasıydı tam hatırlamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Android 12 de bırak hocam peder kullanacaksa, en azından özellik yok ama pil iyi gider, hem özellik hem pil istiyorsan benim gibi android 13 de bırak
15 denedin mi hocam 15 te de pil iyi gidiyormuş diyorlar. En kötü 14müş.%20-30 arasıydı tam hatırlamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Android 12 de bırak hocam peder kullanacaksa, en azından özellik yok ama pil iyi gider, hem özellik hem pil istiyorsan benim gibi android 13 de bırak