EQ ayarı yapmadım hocam yapınca daha azalıyor gibi oluyor.Equalizer kısmını nasıl ayarladın
Alıntıyı görüntüle
Benimki bu şekilde pek bir sıkıntı yaşamıyorum 60 da kullanıyorum
Equalizer kısmını nasıl ayarladın
Alıntıyı görüntüle
Benimki bu şekilde pek bir sıkıntı yaşamıyorum 60 da kullanıyorum
EQ ayarı yapmadım hocam yapınca daha azalıyor gibi oluyor.
Hepinizde var sanırım genelde fps oyunu oynuyorum ses kasma konusunda nasıl apex,warzone tarzı oyunlardaResimde normal olan seçili ama onları silmen lazım galiba o zaman
Sorun devam ediyor mu bende almayı düşünüyorumDün sesler gayet iyiyken bugün az geliyor gibi hissediyorum neden olabilir? Ses düzeyi %70 de kullanıyorum.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hepinizde var sanırım genelde fps oyunu oynuyorum ses kasma konusunda nasıl apex,warzone tarzı oyunlarda
Hocam eski kulaklığım daha çok ses veriyor diye ona alışmışım buna az diyordum ama memnunum alıştıktan sonra iyi oluyor. Ses konusunda cs 2 de sorun yaşadım %100 olmasına rağmen az geliyor gibi hissediyordum ama o da oyundan kaynaklıymış bence alın.Sorun devam ediyor mu bende almayı düşünüyorum
Aldım bende tavsiyeler üzerine ayarları yaptım başta beta olanı kurdum biraz saçmaladı program şimdi normal olanı kurdum ve oyun için 7.1 ayarını yapıyorum gerçekten güzel ses veriyor valla ama biraz terletiyor gibi geldi petlerHocam eski kulaklığım daha çok ses veriyor diye ona alışmışım buna az diyordum ama memnunum alıştıktan sonra iyi oluyor. Ses konusunda cs 2 de sorun yaşadım %100 olmasına rağmen az geliyor gibi hissediyordum ama o da oyundan kaynaklıymış bence alın.,
Şuan kumaş ped kullanıyorum ve rahatlığına alıştım açıkcası o yüzden almaktan vazgeçtim benAldım bende tavsiyeler üzerine ayarları yaptım başta beta olanı kurdum biraz saçmaladı program şimdi normal olanı kurdum ve oyun için 7.1 ayarını yapıyorum gerçekten güzel ses veriyor valla ama biraz terletiyor gibi geldi petler