HyperX Cloud 3 s Wireless sesi azalıyor

Rality

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
57
Dün sesler gayet iyiyken bugün az geliyor gibi hissediyorum neden olabilir? Ses düzeyi %70 de kullanıyorum.
1763119997778.webp
1763120001172.webp
1763120004418.webp

Equalizer kısmını nasıl ayarladın

1763126984227.webp

Benimki bu şekilde pek bir sıkıntı yaşamıyorum 60 da kullanıyorum

Equalizer kısmını nasıl ayarladın

Alıntıyı görüntüle

Benimki bu şekilde pek bir sıkıntı yaşamıyorum 60 da kullanıyorum
EQ ayarı yapmadım hocam yapınca daha azalıyor gibi oluyor.
Resimde normal olan seçili ama onları silmen lazım galiba o zaman
Hepinizde var sanırım genelde fps oyunu oynuyorum ses kasma konusunda nasıl apex,warzone tarzı oyunlarda

Hepinizde var sanırım genelde fps oyunu oynuyorum ses kasma konusunda nasıl apex,warzone tarzı oyunlarda
Sorun devam ediyor mu bende almayı düşünüyorum
Hocam eski kulaklığım daha çok ses veriyor diye ona alışmışım buna az diyordum ama memnunum alıştıktan sonra iyi oluyor. Ses konusunda cs 2 de sorun yaşadım %100 olmasına rağmen az geliyor gibi hissediyordum ama o da oyundan kaynaklıymış bence alın.

Hocam eski kulaklığım daha çok ses veriyor diye ona alışmışım buna az diyordum ama memnunum alıştıktan sonra iyi oluyor. Ses konusunda cs 2 de sorun yaşadım %100 olmasına rağmen az geliyor gibi hissediyordum ama o da oyundan kaynaklıymış bence alın.,
Aldım bende tavsiyeler üzerine ayarları yaptım başta beta olanı kurdum biraz saçmaladı program şimdi normal olanı kurdum ve oyun için 7.1 ayarını yapıyorum gerçekten güzel ses veriyor valla ama biraz terletiyor gibi geldi petler

Aldım bende tavsiyeler üzerine ayarları yaptım başta beta olanı kurdum biraz saçmaladı program şimdi normal olanı kurdum ve oyun için 7.1 ayarını yapıyorum gerçekten güzel ses veriyor valla ama biraz terletiyor gibi geldi petler
Şuan kumaş ped kullanıyorum ve rahatlığına alıştım açıkcası o yüzden almaktan vazgeçtim ben

Geri