mmmmmmmmmmmmmmm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 614
'türkiye internet kullanıcıları' facebook + telegram sayfaları da mevcut elbet yardımcı olanlar çıkar bencetürk telekomla türkneti X'de etiketledim felan şu an stabil hale getirmeye çalışıyorlar. 4 aydır adam akıllı ilgilenmediler bi tweet attım herkes yardım çabasına girdi günde 2-3 kere arar oldular bakalım çözecekler herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hangi gruplarsa gireyim hocam varsa bildiğiniz
Bazen cidden şükrediyorum yani umarım en kısa zamanda çok güzel hızlarda internet kullanırız hocam![]()
tüm issler için büyük risk çünküvalla bizimde mahalleye komple 100lük fiber çektiler ttkom internet kapağı bizim binanın önünde ama bir tek bize çekmediler nerdeyse ama binamızın önünde olduğu için 70-15 gibi bir internet alıyorum ama inanılmaz saçma bir ülkede yaşıyoruz orası ayrı. Starlink ülkede istenmiyor çünkü verdikleri kaliteden ödleri kopuyor...
1 2 kişi video falan izlese anında çöker 16 mbps kullanıyorum qos yapıyorum anca öyle sabitliyorum pingi yoksa 1 kişi video izlediği zaman uçuyor sizde nasıl?Alıntıyı görüntüle
Ben öleyim o zaman![]()
![]()
pingin 35 yazdığına bakma 97-110 arası alıyorum TR serveri olan oyunlarda 60 ile oynayabiliyorum en azından.
Son düzenleme: