Yardım 10.000TL 'ye kadar koltuk önerisi

rino90

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
10000
Selamlar,

Boy kg sıkıntım yok şuan kullandığım bir ofis koltuğu ve sol omzumda ağrı yapıyor o yüzden rahat bir şey almak istiyorum, koltuktan pek anlamadığım için sormak istedim, dün JYSK'ya gidip aşağıdaki ürünü denedim rahat geldi, sizce linkteki ürünü almak mantıklı mı değilse ne önerirsiniz? Satış sonrası destek hangi firmanın iyidir?

Selamlar,

Boy kg sıkıntım yok şuan kullandığım bir ofis koltuğu ve sol omzumda ağrı yapıyor o yüzden rahat bir şey almak istiyorum, koltuktan pek anlamadığım için sormak istedim, dün JYSK'ya gidip aşağıdaki ürünü denedim rahat geldi, sizce linkteki ürünü almak mantıklı mı değilse ne önerirsiniz? Satış sonrası destek hangi firmanın iyidir?

Vallahi saatlerdir bakıyorum. Sol omzum ve belimde ağrı olduğu için en son xdrive anka düşündüm oyuncu koltuğu olarak. Daha çalışma koltuğu gibi de Bürotime Comfy aklımda var bel desteği çok iyiymiş diyorlar ikisi arasında kaldım. Yakında bürotime mağazası varmış gidip deneyeceğim. Anka veya 15'li Plus konusunda çekincem boyum 170 kilom 58 benim için konforsuz olur mu o aklıma takıldı kendi sitelerinde de cüssesi daha büyük insanlar için önermişler kısa ve ince kalırım boşluk olur iyice rahat edemem gibi düşündüm ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,003
Üyeler
185,013
Son üye
shooterqw
Geri