❌İndirim Bitti! Beyaz Oyuncu Koltuğu 7,500₺ | JYSK

Mağazada incelemiştim. Fiyatına göre epey uyduruk gelmişti bana. Aynı fiyata ne alsanız daha iyi diyebilirim.

geçen hafta 10.500 TL ye 3 taksitle razer enki aldım gerçekten başka bir seviyeymiş indirime denk gelirse tavsiye ederim.
oo tazefırsatçı bende telegrama düşünce alasım geldi güzel fiyattı gerçekten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam çok iyi fiyata almışsınız hayırlı olsun. Hangi sitede indirim vardı ? İleride belki yine olur takip edelim :)
teknosadaydı.
Enki X 10.999
Enki 12.999 e düşmüştü.

teknosadaydı.
Enki X 10.999
Enki 12.999 e düşmüştü.

Hocam bu koltuk indirimlerini nereden görüyorsunuz. Ben hiç denk gelemiyorum.

Kendim xdrive akdeniz kullanıyorum, arkadaşımda konuda paylaşılan koltuktan var. Konuda paylaşılan model xdrive'a kıyasla aşırı kalitesiz ve minderleri çok ince (oturak, bel ve boyun destekleri.). Ben 70 kilo olmama rağmen bu koltukta aşırı rahatsız oldum. Hawk kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım memnun bu paraya hawk almak daha mantıklı geliyo bana

Bende de Xdrive Akdeniz Deri modeli var piyasadaki çoğu koltuğu 8le çarpar hawk felan da hikaye.
Kendim xdrive akdeniz kullanıyorum, arkadaşımda konuda paylaşılan koltuktan var. Konuda paylaşılan model xdrive'a kıyasla aşırı kalitesiz ve minderleri çok ince (oturak, bel ve boyun destekleri.). Ben 70 kilo olmama rağmen bu koltukta aşırı rahatsız oldum. Hawk kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım memnun bu paraya hawk almak daha mantıklı geliyo bana

teknosadaydı.
Enki X 10.999
Enki 12.999 e düşmüştü.
babalar gününde 750 tl indirim vardı bide halkbank 750 tl parafpara verdi öyle 10.500 e geldi

o akşam enki x 9.999
enki 11.999 idi

teknosadaydı.
Enki X 10.999
Enki 12.999 e düşmüştü.

babalar gününde 750 tl indirim vardı bide halkbank 750 tl parafpara verdi öyle 10.500 e geldi

teknosadaydı.
Enki X 10.999
Enki 12.999 e düşmüştü.
Geçen sordum sordum bi söylemediler o telegram grubunu , çocuğa ekipman alıcam zaman yok zor oluyor takibi

Geri