Bu vans mı yoksa campus mu sizce?

wunder
shopigo
sneaksup
sportinn
fashfed
lesbenjamins
1290sqm
vakkorama
house of superstep
nike ( kapandı tr de depoları yok gümrüğe tabi )
adidasın resmi stesi
boyner
beymen
stockX ( piyasa takibi için bi de gümrükten geçirirsen alırsın resell yapanlarlar için bu yer biraz ileri seviye )
occasion
hype-merch
flo
amazon , trendyol , hepsiburada satıcılı olarak buralar bi de ( geçen sene yeezy ler 1k idi şaka gibi trendyolda trendyol satıcı ) ( şuan 15k civarı deli eder insanı yetişemedim adamlar 10 ar 10ar aldı ya )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu yeezy dediğim olay arkadaşın yaptığı stoğa bak insan değil bunlar ya, diğeri de 2-3 ay önce superstepten aldığım ss
bi detay daha vereyim tr sneakers piyasası resmen eren perakende yönetiyor adamların var olduğu yerler ve markalara bak anlarsın

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-09 233323.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-09 233323.webp
    100.1 KB · Hit: 15
bi detay daha vereyim tr sneakers piyasası resmen eren perakende yönetiyor adamların var olduğu yerler ve markalara bak anlarsın
hocam cok fırsatım olmuyor indirim kovalamaya. siz forumda falan gorurseniz bi etiket atarsanız valla guzel olur eger hatırlarsanız. bi kaç gündür dolasıyorumda pek indirim goremedim ya da ben yakalayamıyorum sizce bekliyim mi jordan falan icin yoksa alsam mı direkt. max 4.5 falan veririm diyordum cunku bu fiyatlara dusecekse bekliyim hocam ona göre

hocam cok fırsatım olmuyor indirim kovalamaya. siz forumda falan gorurseniz bi etiket atarsanız valla guzel olur eger hatırlarsanız. bi kaç gündür dolasıyorumda pek indirim goremedim ya da ben yakalayamıyorum sizce bekliyim mi jordan falan icin yoksa alsam mı direkt. max 4.5 falan veririm diyordum cunku bu fiyatlara dusecekse bekliyim hocam ona göre
dunk bakar mısın peki bu fiyatlara
mesela renk böyle iyi mi yada daha koyu mu lazım , birde süet değil fazla ama hiç süet olmamasını mı tercih edersin

@MehmtÇ bu konuda bilgilisiniz hocam sanırım, normal superstep ile house of superstep'in farkı nedir?
aynı yere bağlı eren perakendeye yukarıda fotoğrafını attım, neredeyse her zaman indirim oranları aynı oluyor ama mesela bi yerde bitmişse o ürün diğer yerde son saniye alma şansın oluyor yoksa 2 si de aynı sayılır belki vergilerden yada ortakların marka kurma cabasıdır ama ayrı değiller.

aynı yere bağlı eren perakendeye yukarıda fotoğrafını attım, neredeyse her zaman indirim oranları aynı oluyor ama mesela bi yerde bitmişse o ürün diğer yerde son saniye alma şansın oluyor yoksa 2 si de aynı sayılır belki vergilerden yada ortakların marka kurma cabasıdır ama ayrı değiller.
evet aynı yere bağlılar bunu biliyordum ama ikisinin de ayrı uygulaması var ilginç.

dunk bakar mısın peki bu fiyatlara
mesela renk böyle iyi mi yada daha koyu mu lazım , birde süet değil fazla ama hiç süet olmamasını mı tercih edersin
hocam rengini pek begenmedim ya ama dunkları beğeniyorum genel olarak. süet farketmez hocam iki türlüde olur

hocam rengini pek begenmedim ya ama dunkları beğeniyorum genel olarak. süet farketmez hocam iki türlüde olur
attığım sitelere acelen yoksa kasım ayında bakın acelen varsa ve pek ayakkabıyla uğraşmıyorsan al geç ye nike alıyorsan court vision alma kafi aşırı dandik mal

hocam o fiyata jordan cıkıyor mu. vallaha cok sasırdım. cıkıyorsa eger tabii ki jordan alayım ben jordanlar 6 7 den başlıyor diye hic bakmamıstım.
FashFed uygulamasında senin için bir şey buldum!

Jordan Air 1 Low Erkek Siyah Spor Ayakkabı
Al 5k bütün renkleri numaraları da var , indirim geliyor arada diyorum bunlara 4.5 vereceğine jordan çek

FashFed uygulamasında senin için bir şey buldum!

Jordan Air 1 Low Erkek Siyah Spor Ayakkabı
Al 5k bütün renkleri numaraları da var , indirim geliyor arada diyorum bunlara 4.5 vereceğine jordan çek
hocam uyumuşum ya numaralar bitmiş galiba hep. kaçırdık maalesef. siz yine denk gelirseniz atabillir misiniz hocam çok teşekkür ederim uğraşıp atmışsınız da görmemişim ya. üzüldüm şimdi

hocam uyumuşum ya numaralar bitmiş galiba hep. kaçırdık maalesef. siz yine denk gelirseniz atabillir misiniz hocam çok teşekkür ederim uğraşıp atmışsınız da görmemişim ya. üzüldüm şimdi
keyfime bakıyorum zaten foruma gelmişken atayım dedim atarım yine 5k civarına gelirse.

keyfime bakıyorum zaten foruma gelmişken atayım dedim atarım yine 5k civarına gelirse.
Ekran görüntüsü 2025-11-15 140347.webp

direk bitti bu yoksa kendime de alacaktım indirimde üstü bir fiyattı bu lazımsa 5k uygun ama lazım değilse bile 3k baya iyi fiyattı bu renk için

Alıntıyı görüntüle
direk bitti bu yoksa kendime de alacaktım indirimde üstü bir fiyattı bu lazımsa 5k uygun ama lazım değilse bile 3k baya iyi fiyattı bu renk için
rengide güzelmiş fiyatıda uygunmuş. sağlık olsun hocam. teşekkürler tekrardan

Geri