Gene Takovic
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 554
Etkin yapıp masaüstünden çözünürlük ayarından 2560x1440 seçiyorsun bu kadarEtkin yapsak yeter mi sadece başka bişey seçtiriyor mu
Etkin yapıp masaüstünden çözünürlük ayarından 2560x1440 seçiyorsun bu kadarEtkin yapsak yeter mi sadece başka bişey seçtiriyor mu
Masaüstü çözünürlük maks 1920x1080 vsr açınca 2560x1440 seçeneği mi gelecekEtkin yapıp masaüstünden çözünürlük ayarından 2560x1440 seçiyorsun bu kadar
Evet, 8k ya kadar seçenek çıkıyor.Masaüstü çözünürlük maks 1920x1080 vsr açınca 2560x1440 seçeneği mi gelecek
Peki 1080p de öyle aman aman gözle görülür bir darboğaz yer miyimEvet, 8k ya kadar seçenek çıkıyor
CS2 gibi oyunlarda darboğaz olur, Cyberpunk gibi oyunlarda herşeyi fullersen darboğaz olmaz, gerçi cs de de sanal çözünürlük açmaya gerek yok millet 800p de oynuyor oyunu. Sıkıntı olmaz, onun haricinde eski AAA oyunlarda bi tık darboğaz olabilir o da dert edilecek bişey değil zatenPeki 1080p de öyle aman aman gözle görülür bir darboğaz yer miyim
Peki ilerde hangi işlemciyi almam lazım olmaması için 2 yıl götürse yeter beni zaten cs2 yi ben en düşük 4:3 oynuyom valo pubg çok oynuyom hikayeli oyunlar oynucam şimdi çok drop yemese sıkıntı olmaz bazı insanlarda yapmıyomuş diyolar kimilerinde hiç sıkıntı yokCS2 gibi oyunlarda darboğaz olur, Cyberpunk gibi oyunlarda herşeyi fullersen darboğaz olmaz
Drop yemezsin, 5700X3D lazım AM4 platformunda o da çok pahalı, anakart ve ram değiştiririm dersen AM5 e geçmek 7500F gibi bir işlemciye geçmek iyi olabilir. Hikayeli oyun için pek gerekli değil.Peki ilerde hangi işlemciyi almam lazım olmaması için 2 yıl götürse yeter beni zaten cs2 yi ben en düşük 4:3 oynuyom valo pubg çok oynuyom hikayeli oyunlar oynucam şimdi çok drop yemese sıkıntı olmaz bazı insanlarda yapmıyomuş diyolar kimilerinde hiç sıkıntı yok
pubg için amd önermem 6750xt + 12400f var arkadaşta 3060 + 10100f var o daha stabil oynuyorÇok mu yapar hocam hikayeli oyunlar filan oynucam pubg
Oynucağım her oyunu o zaman 2k ya çekicem grafiklerde yüksekte olsa yeter o zaman hocam şimdi ben pubg de ayarların hepsini düşük oynuyorum diğer Fps oyunlarında aynı şekilde bana çok drop yedirmezse yeter diğer hikayeli oyunlar zaten 2k oynarım ama fps oyunlarını 2k oynayamamOynadığın oyunlarda grafikleri kökle. Hiçte bir şeycik olmaz. VSR'yi Adrenalin'den aktif et. Masaüstü çözünürlüğü 1920 x 1080 olarak kalsın. Oynadığın oyunun içerisinden 2560 x 1440 yaparsan darboğazın önüne geçmiş olursun.
Native 1080p bir monitör kullanırken masaüstünde 1440p çözünürlüğü seçerseniz görüntü de bozulmalar olacaktır. Bunu yapmayın. Doğal çözünürlükte devam edin. 1440p ayarını oyun içerisinden yapın...
Zaten pubg oyununda stabilizasyon çok da iyi değil ama hocam aldım artık 9060xt yi kargodapubg için amd önermem 6750xt + 12400f var arkadaşta 3060 + 10100f var o daha stabil oynuyor
Bundan 5 ay sonra zaten anakart değiştirme fikrim var msi pro A620m-B düşünüyorumDrop yemezsin, 5700X3D lazım AM4 platformunda o da çok pahalı, anakart ve ram değiştiririm dersen AM5 e geçmek 7500F gibi bir işlemciye geçmek iyi olabilir. Hikayeli oyun için pek gerekli değil.
hocam peki işlemciye sizce kule tipi almalı mıyım stok var üstünde o etki yapar mıOynadığın oyunlarda grafikleri kökle. Hiçte bir şeycik olmaz. VSR'yi Adrenalin'den aktif et. Masaüstü çözünürlüğü 1920 x 1080 olarak kalsın. Oynadığın oyunun içerisinden 2560 x 1440 yaparsan darboğazın önüne geçmiş olursun.
Native 1080p bir monitör kullanırken masaüstünde 1440p çözünürlüğü seçerseniz görüntü de bozulmalar olacaktır. Bunu yapmayın. Doğal çözünürlükte devam edin. 1440p ayarını oyun içerisinden yapın...