hatırladığım kadar çok yokmuş ama 24G4X modelihangi modeli hocam link varmı bakim
hocam peki bu modelde böyle kronik sorundur vs. var mıAlınır, stok biterse zamlı fiyattan bile alınır. Bence yapıstır gec.
KTC’nin Türkiye’deki Distribütörü İndeks Bilgisayar Oldu - Index AŞ
www.index.com.tr
Alıntıyı görüntüleMarkalar | Index Grup
Türkiye'nin Lider Bilişim Teknolojileri Dağıtım Grubu olarak 200'den fazla dünya teknoloji devinin ürünlerini 8000'den fazla iş ortağı kanalımızla Türkiye’nin her noktasındaki bireysel ve kurumsal tüketicilerle buluşturuyoruz.indexgrup.com
Rehber: KTC (KEY TO COMBAT) Marka monitör alınır mı?
KTC Technology hakkında bilgilendirme KTC Technology Co., Ltd, 1995 yılında Shenzhen Çin'de gelişmiş bir ekran üreticisi ve tüketici elektroniği şirketi olarak kuruldu. Müşteriler için derinlemesine özelleştirilmiş, farklı tablet ekran ürünleri ve dünya için Çin akıllı üretim çözümleri...www.technopat.net
Detaylı arastırmaısnı yapmadım bir kac tane şikayet gördüm. Bunu siz arastırın daha iyi olur.hocam peki bu modelde böyle kronik sorundur vs. var mı
Model daha bu sene çıktığı için net bir şey söylemek yanlış olur kullanarak anlarız.hocam peki bu modelde böyle kronik sorundur vs. var mı
şikayetler ne üzerine?Detaylı arastırmaısnı yapmadım bir kac tane şikayet gördüm. Bunu siz arastırın daha iyi olur.
Güncel durumu bilmiyorum. Eski bir post.şikayetler ne üzerine?