altyapı falan mı yoksa halı saha için mi istiyorsunuzbeyler krampon alacağım. İpsiz ve ipli arasında kaldım. İpsiz bileği daha iyi sıkıyor halı sahada siyah küçük plastikler girmez kolay kolay ve önü düz olduğu için top kontrolü vb daha kolay gibime geldi. sizce?
evet halı saha arkadaşlarla haftalık maç atıyoruzaltyapı falan mı yoksa halı saha için mi istiyorsunuz
şu modeli aldım hocam ayağım uzun değil daha çok enine geniş o yüzden adidas önerdileraltyapı falan mı yoksa halı saha için mi istiyorsunuz
hocam halısahada oynamak için 10k çok fazla ama hayırlı olsun almışsınızevet halı saha arkadaşlarla haftalık maç atıyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şu modeli aldım hocam ayağım uzun değil daha çok enine geniş o yüzden adidas önerdiler
Dişliler de kendi arasında sınıflanıyor ama bu direk halısaha için uygun değil. İlla ki giyer kullanırsın ama sağlıklı olmaz. Bunun Dişleri çim sahaya saplanması için, halısaha betonun üzerine halı serilmiş gibi yumusak değil dişler içine batmıyor topuklu ayakkabı gibi olur. Rakibine falan basarsan zaten çok yaralar.Hocam herkes dişli giyiyor sahada