Monitörde haraket ettirirken mouse takılma sorunu

Sqervz

80+
Reaksiyon skoru
19
arkadaşlar 2.monitörü takınca mouse takılma sorunu oldu haraket ettiriken iki monitörde de mouseyi haraket ettirirken takılıyor nasıl çözecem

arkadaşlar 2.monitörü takınca mouse takılma sorunu oldu haraket ettiriken iki monitörde de mouseyi haraket ettirirken takılıyor nasıl çözecem
HZ değerlerini kontrol et

2. monitör 60 Hz falansa ana monitörün de 60 Hz'ye düşmüş olabilir, bu haldeyken monitörün tepki süresi ayarı yüksekteyse kasma hissi oluyor.

HZ değerlerini kontrol et
hz ayarladım ikisininde ama yine kasıyor ana monitör 165hz yan olan 100hz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. monitör 60 Hz falansa ana monitörün de 60 Hz'ye düşmüş olabilir, bu haldeyken monitörün tepki süresi ayarı yüksekteyse kasma hissi oluyor.
ikisinide ayarladım hz lerini

hz ayarladım ikisininde ama yine kasıyor ana monitör 165hz yan olan 100hz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikisinide ayarladım hz lerini
100ü 60a düşür bi

100ü 60a düşür bi
yine düzelmedi kablodan dolayı galıba hdım to dısplay port kablo kullanıyom yan monitöre ondan dolayı ama yan monitörü etkinleştirince ikiside kasıyor monitörlerin oyunda da kasmaya başladı yan monitör yüzünden ama oyunuda ana monitörden oynuyorum

yine düzelmedi kablodan dolayı galıba hdım to dısplay port kablo kullanıyom yan monitöre ondan dolayı ama yan monitörü etkinleştirince ikiside kasıyor monitörlerin oyunda da kasmaya başladı yan monitör yüzünden ama oyunuda ana monitörden oynuyorum
Çeviricin yüzünden sorun o zaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,439
Üyeler
190,748
Son üye
Kadir.ylmzx
Geri