Navius
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 261
Evet agresif ayarlanabiliyor fanlar ama sizin kasadan geliyor ses sanırsam.Sizin attığınız ekran kartının fanları hatta onlar da bir tık yüksek boşta iken fan stop açabilirsiniz boşta 1200 rpm biraz fazla.Sizin kasanın fanlari ayarlamanız lazım.Anakartınız b650m-r sanırsam armory create diye uygulaması olması lazım orda Fan xpert olacak ordan fanları dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.Sesler normaldir yani
ssd herhangı bişey yapmadımssd guncellemesi yapmadiysan onu yapabilirsin
evet yükte olmasada google acınca fanlar agresıf calısıyor oyunda bu dahada artıyor attıgım görselde oyundan aldıgım ısı değerlerı sona doğru kapattıgım için sıfırlanmıs gıbı gözüküyor anakart msı PRO B650M-EEvet agresif ayarlanabiliyor fanlar ama sizin kasadan geliyor ses sanırsam.Sizin attığınız ekran kartının fanları hatta onlar da bir tık yüksek boşta iken fan stop açabilirsiniz boşta 1200 rpm biraz fazla.Sizin kasanın fanlari ayarlamanız lazım.Anakartınız b650m-r sanırsam armory create diye uygulaması olması lazım orda Fan xpert olacak ordan fanları dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
Anakartınızın uygulamasından fan ayarı yapın düzelirssd herhangı bişey yapmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet yükte olmasada google acınca fanlar agresıf calısıyor oyunda bu dahada artıyor attıgım görselde oyundan aldıgım ısı değerlerı sona doğru kapattıgım için sıfırlanmıs gıbı gözüküyor anakart msı PRO B650M-E
g.oMerhaba geçenki hb fiyat üzerınden elits s11 satın aldım yapmam gerekenler nelerdır fanlar arada kendı kendıne çok hızlanıyor sonra yavaşlıyor falan yaptıklarım sunlar.
win11 flash atıp kurdum
bios güncellemesı yaptım
özel biosda ayarlama yapmadım veya yapmam gerekli mi
90 k cok o sistem icin sankiNeden acaba
hepsıburada dan almıssın ne bır parca bılgısı var ne de adam akıllı kullanıcı denıyımını paylaymıs bır yorumNeden acaba