Battlefield 6 daki bu sorun neden oluyor sizce

samurai23

80+
Reaksiyon skoru
131
Arkadaşlar merhaba 9060xt 16gb ekran kartım var Ryzen 5 7500f işlemci driverlar güncel sıcaklık da süper hiçbir sıkıntı yok bf6 da bu hatayı veriyor 1 maç atabiliyorum ardından 2. Maçın sonuna doğru bunu verdi ilkinde direk dondu ve siyah ekran ikinci girişimde ise bu sizce nedir sorun bilgisayar daha 3 günlük driverlar her şey güncel sizce oyun için update mi beklemeliyim öyle mi düzelir oyun çok yeni olduğu için belki bug oluyordur ya da ultra grafikleri biraz düşürüp vrami hafifletsem geçer mi şimdilik

Ekler

• IMG_2593.webp
    IMG_2593.webp
    2.2 MB · Hit: 51
Hocam Redditte şu videonun çözüm olduğunu söyleyenler var. Deneyebilirsiniz.

Hocam neden oluyor sizce bilgisayarım da sorun yoktur değil mi
Arama kısmına Cmd yazıp sağ tıklayıp yönetici olarak açın sfc /scannow yazıp enter yapın işlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve sorun devam ediyor mu kontrol edin rt açıksa kapatın.

Arama kısmına Cmd yazıp sağ tıklayıp yönetici olarak açın sfc /scannow yazıp enter yapın işlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve sorun devam ediyor mu kontrol edin rt açıksa kapatın.
Hocam ne işe yarıyor bu

Hocam ne işe yarıyor bu
adamlar size çözüm öneriyor siz ne işe yarıyor diyorsunuz. Deneyin olmazsa yazın veyahut merak mı ettiniz gemini ye sorun bu işlem ne işe yarıyor diye cevap versin size...

1763282264641.webp

Yaptığını sanmıyorum ama manuel ayar oc voltaj düşürme vs yapıyorsanız ondan olabilir. 7900xtx kullanıyorum ayarlarla oynayınca oluyordu bende. Normalde sıkıntı olmadan oynatıyor sadece +15 voltaj veriyorum.

Yaptığını sanmıyorum ama manuel ayar oc voltaj düşürme vs yapıyorsanız ondan olabilir. 7900xtx kullanıyorum ayarlarla oynayınca oluyordu bende. Normalde sıkıntı olmadan oynatıyor sadece +15 voltaj veriyorum.
Hayır sadece Secure boot açtım biostan Expo bile açık değil öyle oc işleriyle uğraşmayı hiç sevmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

adamlar size çözüm öneriyor siz ne işe yarıyor diyorsunuz. Deneyin olmazsa yazın veyahut merak mı ettiniz gemini ye sorun bu işlem ne işe yarıyor diye cevap versin size...

Alıntıyı görüntüle
Denedim olmadı maalesef baya bir insan directx hatası alıyormuş heralde amd ve bf6 nın güncelleme getirmesi gerekli doğrumudur

ddu ile driverları sil tekrar kurmeyı dene.

ddu ile driverları sil tekrar kurmeyı dene.
Hocam denedim olmadı ama zaten bilgisayar 3 günlük silip yüklesem ne olacak sıfırdan yüklenilmiş reddite falan da bakıyorum da herkes çok farklı şekilde çözmüş ama baya insan sorun yaşıyor bunun kökten çözümü güncelleme gelmesi gerek değilimidir

Hocam denedim olmadı ama zaten bilgisayar 3 günlük silip yüklesem ne olacak sıfırdan yüklenilmiş reddite falan da bakıyorum da herkes çok farklı şekilde çözmüş ama baya insan sorun yaşıyor bunun kökten çözümü güncelleme gelmesi gerek değilimidir
EVET SANIRIM ÖYLE

Geri