Shein indirimli ürünler

Yasaklardan dolayı büyük ihtimal gümrük yavaş. Ürün ayıklıyorlardır. Benim 10 sipariş vardı 5i geldi gerisi kaldı.

Kıyafetlerin alayı şu anda acayip iyi fiyattalar, Kara Cuma indirimleri var şu sıralar. Çoğu giysi %100 polyester ama birçok pamuk karışımlı olan da var. %100 pamuklular da görece az. Yalnız ayakkabılardan sonra bunlara da el atabilirler diye düşünüyorum.

Arkadaşlar 120 Puandan daha fazlasını alabiliyor muyuz? Nasıl yapabiliriz
Düzenli olarak her gün uygulamadan sol üstteki takvim ikonuna tıklayıp check-in yaparsan artışlı olarak puan toplayabiliyorsun.

ekliyorum da o halde 200 e düşüyor
Vallaha ben yeni denedim bayağı düşüyor.Kaç adet almaya çalışıyorsun yanlışlıkla 2 adet falan olmasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

45w 83tl
20w 69tl'ye düşüyor.

Vallaha ben yeni denedim bayağı düşüyor.Kaç adet almaya çalışıyorsun yanlışlıkla 2 adet falan olmasın

45w 83tl
20w 69tl'ye düşüyor.
linkini atarmısın hocam bi 45w ın 1 tane almayı deniyorum ss atabilirim istiyorsan

Şu ürün çok kaliteli. İhtiyacı olan varsa alsın. 136tlye geliyor. Telefon tutacak kısımlar metal ve arkadaki sıkıştırma mekanizması çok kaliteli.

1763292551215.webp

1763292422266.webp

Güzel ugreen tornavida seti var fakat adrese gönderilemiyor hatası veriyor. Hatta araba çakmaklık şarjı QC4.0 olanını da göndermedi 3.0 olanını sipariş verdim.

Şu ürün çok kaliteli. İhtiyacı olan varsa alsın. 136tlye geliyor. Telefon tutacak kısımlar metal ve arkadaki sıkıştırma mekanizması çok kaliteli.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Güzel ugreen tornavida seti var fakat adrese gönderilemiyor hatası veriyor. Hatta araba çakmaklık şarjı QC4.0 olanını da göndermedi 3.0 olanını sipariş verdim.
Reis bende niye düşmüyor bu kadar anlamıyorum yav kupon + puan kullandım hala fazla

Reis bende niye düşmüyor bu kadar anlamıyorum yav kupon + puan kullandım hala fazla
Kuponlarca %70 kuponu seçiyor mu?

UGREEN UGREEN 45W GAN USB-C Hızlı Şarj Cihazı, SAM SUNG SFC2.0 Süper Hızlı Şarj 2.0'ı Destekler, 16 Pro Max Switch 2 iPad Nan Telefon Şarj Cihazı Nan Yüksek Çıkış Gücü ile Uyumludur
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Hocam hoş duruyorda klima tarafına takmayı sevmiyorum hemde manyetik olanlarını:)

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alınıyor gözüküyor bunlar

Ekler

• 1000047181.webp
    1000047181.webp
    66.3 KB · Hit: 48
Ücretsiz kargo kampanyası falan gelir mi? Sipariş verdiğim hesapta boş boş günlük puanları toplamışım ama kargo var kupon yok diye bi anlamı kalmıyor :D

Geri