hocam üründe %75 indirim ve 121 puan olmasına rağmen 200 TL'ye düşüyor yav millet 50 ye almışBazı cihazların minimum fiyatı gibi bir şey var öyle olduğunda deneyerek maksimum nasıl oluyor bulucan
Birde bazen otomatik işlemiyor puanlar ordan ekleyecenhocam üründe %75 indirim ve 121 puan olmasına rağmen 200 TL'ye düşüyor yav millet 50 ye almış
Düzenli olarak her gün uygulamadan sol üstteki takvim ikonuna tıklayıp check-in yaparsan artışlı olarak puan toplayabiliyorsun.Arkadaşlar 120 Puandan daha fazlasını alabiliyor muyuz? Nasıl yapabiliriz
Önerebileceğin kıyafet varmıKıyafetlerin alayı şu anda acayip iyi fiyattalar, Kara Cuma indirimleri var şu sıralar. Çoğu giysi %100 polyester ama birçok pamuk karışımlı olan da var. %100 pamuklular da görece az.
ekliyorum da o halde 200 e düşüyorBirde bazen otomatik işlemiyor puanlar ordan ekleyecen
Vallaha ben yeni denedim bayağı düşüyor.Kaç adet almaya çalışıyorsun yanlışlıkla 2 adet falan olmasınekliyorum da o halde 200 e düşüyor
linkini atarmısın hocam bi 45w ın 1 tane almayı deniyorum ss atabilirim istiyorsanVallaha ben yeni denedim bayağı düşüyor.Kaç adet almaya çalışıyorsun yanlışlıkla 2 adet falan olmasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
45w 83tl
20w 69tl'ye düşüyor.
Reis bende niye düşmüyor bu kadar anlamıyorum yav kupon + puan kullandım hala fazlaŞu ürün çok kaliteli. İhtiyacı olan varsa alsın. 136tlye geliyor. Telefon tutacak kısımlar metal ve arkadaki sıkıştırma mekanizması çok kaliteli.
Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Güzel ugreen tornavida seti var fakat adrese gönderilemiyor hatası veriyor. Hatta araba çakmaklık şarjı QC4.0 olanını da göndermedi 3.0 olanını sipariş verdim.
Kuponlarca %70 kuponu seçiyor mu?Reis bende niye düşmüyor bu kadar anlamıyorum yav kupon + puan kullandım hala fazla
Hocam hoş duruyorda klima tarafına takmayı sevmiyorum hemde manyetik olanlarınıŞu ürün çok kaliteli. İhtiyacı olan varsa alsın. 136tlye geliyor. Telefon tutacak kısımlar metal ve arkadaki sıkıştırma mekanizması çok kaliteli.
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Güzel ugreen tornavida seti var fakat adrese gönderilemiyor hatası veriyor. Hatta araba çakmaklık şarjı QC4.0 olanını da göndermedi 3.0 olanını sipariş verdim.
Şu ürün çok kaliteli. İhtiyacı olan varsa alsın. 136tlye geliyor. Telefon tutacak kısımlar metal ve arkadaki sıkıştırma mekanizması çok kaliteli.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle