Shein indirimli ürünler

Onu da yaptım galiba iki-üç gün oldu ama henüz bir gelişme yok, en erken Pazartesi güncellenir o zaman eğer işe yaradıysa. Gece yarısından sonra tekrar yaparım. İlginiz için teşekkürler.
Ustam bir donukluk var gümrükte benimde 10 günden fazla bekledi şimdide 5 gündür kargo ara şubede bekliyor

Beyler bende fiyatlar ucuzlamıyor sizinki gibi yav 121 puan kullanıyorum pahalı çıkıyor fiyatlar. Bazılarında %70 + 121 puan kullanıyorum yine pahalı 50 TL'ye falan düşmüyor ugreen 45w denedim 200 tl düşüyor en az vergiyle

Bir de kz castor essager kablo ve mousepad varmış bunları alıyomuşsunuz sanırım genel olarak konuları az çok okudum da linklerini atabilirmisin güvenilir olanları
artık kz castoru cok ucuza alamazsın maalesef konu ilk açıldığında HER ŞEY de geçerli %70 indirim vardı şimdi BELİRLİ ürünler için var

artık kz castoru cok ucuza alamazsın maalesef konu ilk açıldığında HER ŞEY de geçerli %70 indirim vardı şimdi BELİRLİ ürünler için var
belirli ürünlerde düşmüyor yav reis ugreen 45w almayı deniyorum 200 TL'ye düşüyor vergiyle en az 121 puan ve 70 indirimle

belirli ürünlerde düşmüyor yav reis ugreen 45w almayı deniyorum 200 TL'ye düşüyor vergiyle en az 121 puan ve 70 indirimle
site içi biraz gezersen belli bir kaç üründe indirimler oluyor çoğu üründe indirim yok artık sadece. senin almak istediğin ürün normalde daha ucuz ise ve şuan daha pahalı ise satıcı farklıdır.

site içi biraz gezersen belli bir kaç üründe indirimler oluyor çoğu üründe indirim yok artık sadece. senin almak istediğin ürün normalde daha ucuz ise ve şuan daha pahalı ise satıcı farklıdır.
satıcı güvenilirliğini nasıl anlayabilirim bazıları 600 e bazıları 1000 e koymuşlda veya ürün orjinalliğini nasıl anlarım

satıcı güvenilirliğini nasıl anlayabilirim bazıları 600 e bazıları 1000 e koymuşlda veya ürün orjinalliğini nasıl anlarım
Bazı cihazların minimum fiyatı gibi bir şey var öyle olduğunda deneyerek maksimum nasıl oluyor bulucan

Geri