bahtsızkarakter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,677
54w çakmalık şarj aleti 2 adet 2m kablo 160tl tuttualınabilecek bir şeyler varmı reis iyiyse bakayım da alayım
önerin falan varsa
54w çakmalık şarj aleti 2 adet 2m kablo 160tl tuttualınabilecek bir şeyler varmı reis iyiyse bakayım da alayım
önerin falan varsa
indirim için neler yapıyoruz hocam yeni hesap açmamız yeterli mi?54w çakmalık şarj aleti 2 adet 2m kablo 160tl tuttu
heni hesap açıp 120 puan toplaman lazımindirim için neler yapıyoruz hocam yeni hesap açmamız yeterli mi
Bir de kz castor essager kablo ve mousepad varmış bunları alıyomuşsunuz sanırım genel olarak konuları az çok okudum da linklerini atabilirmisin güvenilir olanlarıheni hesap açıp 120 puan toplaman lazım
Ustam bir donukluk var gümrükte benimde 10 günden fazla bekledi şimdide 5 gündür kargo ara şubede bekliyorOnu da yaptım galiba iki-üç gün oldu ama henüz bir gelişme yok, en erken Pazartesi güncellenir o zaman eğer işe yaradıysa. Gece yarısından sonra tekrar yaparım. İlginiz için teşekkürler.
artık kz castoru cok ucuza alamazsın maalesef konu ilk açıldığında HER ŞEY de geçerli %70 indirim vardı şimdi BELİRLİ ürünler için varBir de kz castor essager kablo ve mousepad varmış bunları alıyomuşsunuz sanırım genel olarak konuları az çok okudum da linklerini atabilirmisin güvenilir olanları
belirli ürünlerde düşmüyor yav reis ugreen 45w almayı deniyorum 200 TL'ye düşüyor vergiyle en az 121 puan ve 70 indirimleartık kz castoru cok ucuza alamazsın maalesef konu ilk açıldığında HER ŞEY de geçerli %70 indirim vardı şimdi BELİRLİ ürünler için var
site içi biraz gezersen belli bir kaç üründe indirimler oluyor çoğu üründe indirim yok artık sadece. senin almak istediğin ürün normalde daha ucuz ise ve şuan daha pahalı ise satıcı farklıdır.belirli ürünlerde düşmüyor yav reis ugreen 45w almayı deniyorum 200 TL'ye düşüyor vergiyle en az 121 puan ve 70 indirimle
satıcı güvenilirliğini nasıl anlayabilirim bazıları 600 e bazıları 1000 e koymuşlda veya ürün orjinalliğini nasıl anlarımsite içi biraz gezersen belli bir kaç üründe indirimler oluyor çoğu üründe indirim yok artık sadece. senin almak istediğin ürün normalde daha ucuz ise ve şuan daha pahalı ise satıcı farklıdır.
yorumlara bak orada fotoğraf atanlar oluyorsatıcı güvenilirliğini nasıl anlayabilirim bazıları 600 e bazıları 1000 e koymuşlda veya ürün orjinalliğini nasıl anlarım
Bazı cihazların minimum fiyatı gibi bir şey var öyle olduğunda deneyerek maksimum nasıl oluyor bulucansatıcı güvenilirliğini nasıl anlayabilirim bazıları 600 e bazıları 1000 e koymuşlda veya ürün orjinalliğini nasıl anlarım