Yardım 21.600 tl G6 Oled Alınır Mı

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
hocam piyasa fotoğrafları; indirim çok değil gibi mi sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçe için başka bir oled yok sanırım. üstüne koyup başka bir model almamı mı önerirsiniz
Bütçe yoksa G6 da alınır. 5k ekleyip 3 yıl yanma garantili, glossy kaplamalı ve soğutma çözümü iyi olan bir model alsanız daha iyi olurdu. Olmazsa da bu da iyi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
22 k bütçe var hocam nasıl kullanmalıyım monitör şeklinde sizce?
İmzandaki sistemi kullanıyorsan alabilirsin ama yanma gibi sorunlardan nasıl uzak dururum diye de araştırmalısın. Ekranı sürekli aynı görüntüde bırakma en önemlisi

Bütçe yoksa G6 da alınır. 5k ekleyip 3 yıl yanma garantili, glossy kaplamalı ve soğutma çözümü iyi olan bir model alsanız daha iyi olurdu. Olmazsa da bu da iyi.
düzgünce dikkatli kullanım ile ömürlük kullanabilirmiyim hocam? öğrenciyim anca biriktirdim, biliyorsun ips in ışık sızmaları vb çok kötü duruyor. onun haricinde 5k eklendiğinde önerilerin nedir hocam?

Xiaominin miniled monitörü de vardı bu fiyata. Ekran yanmasından çekiniyorsanız onu tercih edebilirsiniz.

düzgünce dikkatli kullanım ile ömürlük kullanabilirmiyim hocam? öğrenciyim anca biriktirdim, biliyorsun ips in ışık sızmaları vb çok kötü duruyor. onun haricinde 5k eklendiğinde önerilerin nedir hocam?
Ömürlük imkansız 4-5 sene dayanırsa iyi.
AW2725D öneririm. MO27Q2a da olabilir.

Ömürlük imkansız 4-5 sene dayanırsa iyi.
AW2725D öneririm. MO27Q2a da olabilir.
ipsler de mi ömürlük imkansız hocam? 240 ile 360hz farkı nedir samsungun oled gen mi yükseliyor

siz hangi modeli kullanıyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçemi çok aşıyor 22 k üstü hocam sizce bu bütçeye g6 oled almalımıyım?
Aw2725df var bende. Şu an alacak olsam mo27q28g beklerdim. 26k civarında stok oluyordu en son.

G6 dan fazlasına bütçen cıkmıyorsa al gec.

Aw2725df var bende. Şu an alacak olsam mo27q28g beklerdim. 26k civarında stok oluyordu en son.

G6 dan fazlasına bütçen cıkmıyorsa al gec.
fazla bütçem çıkmıyor hocam, bu gen3 oluyor değil mi? hayırlı olsun diyip alıyorum ozaman sizinde onayınızla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,622
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri