- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 18,293
Kral gitmez. Harbi diyom. Grafik cok artis oldu.Valla reis ben 5 6 göreceğini düşünüyorum, RTX OFF ve 1080P çözünürlük, normalde 2070S 2K çözünürlük kartı.
Kral gitmez. Harbi diyom. Grafik cok artis oldu.Valla reis ben 5 6 göreceğini düşünüyorum, RTX OFF ve 1080P çözünürlük, normalde 2070S 2K çözünürlük kartı.
Bende kesinlikle alınmaz demedimDostum adam tavsiye etmem diyor. Kesinlikle alınmaz felan demiyor, 3000 serisi beklese bile alacağı kart 2070S gücünde olacak. Bu yüzden değmez. Ayrıca sor rambo abine 1080P de kaç sene götürür bu kart diyeRahat 5 6 sene götürür.
Yeni gelecek oyunlara göre değişir aslında, çok güzel grafikli yüksek sistem isteyen oyunlar çoğalırsa evet 3 4 sene felan götürebilir.Kral gitmez. Harbi diyom. Grafik cok artis oldu.
Bende bundan bahsediyorum ama yarım saattir benle dalga geçiyorlar reis :dKral gitmez. Harbi diyom. Grafik cok artis oldu.
Aynen iste bende onu diyom kral.Yeni gelecek oyunlara göre değişir aslında, çok güzel grafikli yüksek sistem isteyen oyunlar çoğalırsa evet 3 4 sene felan götürebilir.
Reis kafan rahat olsun dogru yoldasinBende bundan bahsediyorum ama yarım saattir benle dalga geçiyorlar reis :d
3 sene rahat götürür merak etme 3000 serisi beklemek istemiyorsan al gitsinŞimdiye kadar hiç oyun oynamamış biri olacağımı ve bu bilgisayarı sadece 3 yıl kullanacağımı düşününce benim işimi rahatca göreceğini düşünüyorum. 2016 yılında çıkan otunlardan oynamaya başlayarak oyun dünyasına gireceğim.