2070 Super alınır mı?

Dostum adam tavsiye etmem diyor. Kesinlikle alınmaz felan demiyor, 3000 serisi beklese bile alacağı kart 2070S gücünde olacak. Bu yüzden değmez. Ayrıca sor rambo abine 1080P de kaç sene götürür bu kart diye :) Rahat 5 6 sene götürür.
Bende kesinlikle alınmaz demedim :D Rambo abine sor derken? Niye insan gibi konuşmayı hiç beceremiyorsunuz ben seni art niyetle etiketlemedim :d?

Kral gitmez. Harbi diyom. Grafik cok artis oldu.
Yeni gelecek oyunlara göre değişir aslında, çok güzel grafikli yüksek sistem isteyen oyunlar çoğalırsa evet 3 4 sene felan götürebilir.

Yeni gelecek oyunlara göre değişir aslında, çok güzel grafikli yüksek sistem isteyen oyunlar çoğalırsa evet 3 4 sene felan götürebilir.
Aynen iste bende onu diyom kral.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende bundan bahsediyorum ama yarım saattir benle dalga geçiyorlar reis :d
Reis kafan rahat olsun dogru yoldasin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bile 1.5 sene diyorum. Kenin rtx 2080 super oc😂 ama burda durumlar farkli. Don gibi degistiriyorlar. Alistik artik. Ultra plus takinti olay

Son düzenleme:
Şimdiye kadar hiç oyun oynamamış biri olacağımı ve bu bilgisayarı sadece 3 yıl kullanacağımı düşününce benim işimi rahatca göreceğini düşünüyorum. 2016 yılında çıkan otunlardan oynamaya başlayarak oyun dünyasına gireceğim.

Şimdiye kadar hiç oyun oynamamış biri olacağımı ve bu bilgisayarı sadece 3 yıl kullanacağımı düşününce benim işimi rahatca göreceğini düşünüyorum. 2016 yılında çıkan otunlardan oynamaya başlayarak oyun dünyasına gireceğim.
3 sene rahat götürür merak etme 3000 serisi beklemek istemiyorsan al gitsin

Geri