Klavye tekli olarakta indirimdeydi , Bundle olarak indirime girmiş. Güzel fiyat.
Kuponla beraber 970 TL - burdan link
Kuponla beraber 970 TL - burdan link
Teşekkürler 2 tane çektim 1 adet kalmışkalite nasıldır ? blue switch cok sesli ama klavye kaliteliyse alınabilir
bunu eklemiştim sepetime 1k şuan![]()
VERTUX Tungsten Hyper Action Üstün Performans Mekanik LED Işıklı Kablolu Oyuncu Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları
VERTUX Tungsten Hyper Action Üstün Performans Mekanik LED Işıklı Kablolu Oyuncu Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Adam yazarken zevke almışBen ses seviyorum uygun fiyatlı blue switch klavye almak istiyordum ama hiç anlamam. dediğim gibi tek istediğim çatır çatır ses çıkarsın üst kattan duyulsun istiyorum. bunu alayım mı yoksa önereceğiniz başka var mı ?
James Donkey 619s daha yüksek ve tok ses görmedimBen ses seviyorum uygun fiyatlı blue switch klavye almak istiyordum ama hiç anlamam. dediğim gibi tek istediğim çatır çatır ses çıkarsın üst kattan duyulsun istiyorum. bunu alayım mı yoksa önereceğiniz başka var mı ?
Ben ses seviyorum uygun fiyatlı blue switch klavye almak istiyordum ama hiç anlamam. dediğim gibi tek istediğim çatır çatır ses çıkarsın üst kattan duyulsun istiyorum. bunu alayım mı yoksa önereceğiniz başka var mı ?