Yardım Game Garaj Laptop Msı Afterburner Saçma Değerler Yardım

Olur dene ben girerken sorun yaratıyor diye varsaydım.Testlerden sonra bir denersin istersen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

0 göstermesi garip ya yazılımdandır gibi geliyor.Hwinfo64 tarzı bir programla bakmayı dene
Hibrid moda tekrar çevirip occt başlatıyorum. Çok fazla sekme var test aşamasında hangi değerlerin fotoğrafını çekiyim ya da sol tarafta bir hata olup olmadığı mı yazacak

Hibrid moda tekrar çevirip occt başlatıyorum. Çok fazla sekme var test aşamasında hangi değerlerin fotoğrafını çekiyim ya da sol tarafta bir hata olup olmadığı mı yazacak
Hwinfo da kurdum occt testleri sonrasında yarın onuda yapalım problem yok.

metin2 çoğunlukla ram kullanır hocam

Afterburnerla ilgili sorun mu diye aynı laptop olan biri cevaplasa

Afterburnerla ilgili sorun mu diye aynı laptop olan biri cevaplasa
Denk gelir umarım aynı laptop olan birisi. Hibrid moda alıyorum eski ayarlara sonra occt başlıyorum bugün 2 test yetiştiririm yarın da kalanları yaparım her test 1 saat yaparım

metin2 çoğunlukla ram kullanır hocam
Benim bildiğim çoğunlukla işlemci ama doğruda olabilir. Occt testleri yapacağım şuan. Ve ben dediğim gibi 2 3 tur rekabetçi valorant attık arkadaşla donma kasma yaşamadım. Kafama takılan 2 şey niye Metin2 de öyle oluyor Afterburner neden değerler 0a düşüyor 11000lere çıkıyor saniyelik. Bazen de sabit aynı rakamları gösteriyor. Tam çözemedim bi occt testlerini deneyelim

Bugün bitirdiğim testler bunlar. Kalanına yarın sabah devam edeceğim kral.
1763324064799.webp
1763324083344.webp
1763324110300.webp

Zamanı var zaten orda ona göre yapıyor
Kral attığın linkteki anlatım da 3d adaptive ve vram testleri için yeni özellik gelmiş cihaz seçme. Anlatım da onlardan bahsedilmiyor. Combined yapmaktan vazgeçtim tek tek test edicem. Ama cihaz seçme olduğu için hem dahili hem harici ekran kartını ayrı ayrı yapmam gerekiyorsa veriable switch 2 modu da yaparsam baya uzun sürecek her test 1 saat sıkıntı.

Son düzenleme:
Zamanı var zaten orda ona göre yapıyor
Buralardaysanız acil bakarsanız sevinirim. 3d Adaptive testleri bitirdim sanıyordum discrete gpu integred gpu seçtim yaptım hem switch hem variable da ama sonradan fark ettim discrete gpu seçmeme rağmen harici ekran kartımın değerleri sağ üstte veya monitoring kısmında gözükmüyordu. Bende nvıdıa denetim masasından 3d ayarlardan yüksek harici ekran kartını öncelik seçtim sonra occt de gözükmeye başladı. Şuanda eski haline denetim masasından getirdim ama windows ayarlar da grafikler kısmından occt ye harici ekran kartını kullanması için seçtim. Şuan ne yapayım kafam bulandı. Occt seçtiğim ayar kalmalı mı 3d adaptive testlerini tekrar mı yapmalıyım. İşte bu yüzden geçmiş konular yeni güncellenen bilgileri içermediği için oraya göre yapmak istemiyordum. 4 saatim boşa gitti şuan

Sorun olmaz o ayarlar.

Yaptığın testlerde hata buldumu sıcaklıkları takip edebildin mi?

Eğer sonuçlarda sorun gözükmüyorsa dün dediğimiz gibi dgpuya alıp sorunlu oyunu oynamayı dener misin?
Görüntü ayarları --> grafikler --> oyunu seç --> yüksek performans (GPU harici ekran kartını seç)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,429
Üyeler
190,747
Son üye
avsagram
Geri